Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlik
Trend

Ontalks 100.Yıla Özel Programı Sona Erdi

Balıkesir Gençlik Meclisi olarak Ontalks 100.yılı programının 4.sü de gerçekleşti.

Ontalks 100.Yıla Özel Programı Sona Erdi, Kişisel gelişimden spora, sanata ve Türkiye’nin 100.yılının konuşulduğu programın açılışı 12 Kasım 2023’te yapıldı.

 

Ontalks 100.Yıla Özel Programı Sona Erdi

G.m

YÜZLERCE GENÇ KATILIM SAĞLADI

Avlu Kongre Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen Ontalks etkinliğine yüzlerce genç katılım sağladı.

 

G.m.b

Programda konuşmacılar şu şekilde oldu; Yücel Yılmaz, Sabri Sarıoğlu, Nermin Öztürk, Mehmet Akif Ersoy, Doç.Dr. Mehmet Şakiroğlu,Nasuhi Güngör. Açılış konuşmasını Balıkesir AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey yaptı.

 

12

PROGRAM ÇEKİLİŞLE DEVAM ETTİ

Programda çekiliş de yapıldı. Çekilişte kazanan 25 kişiye imzalı Mehmet Akif Ersoy imzalı kitap, 25 kişiye imzalı kişisel gelişim kitabı, 20 kişiye İstanbul gezisi, 20 kişiye usb bellek ve 10 kişiye USB bellek hediye edildi. Ayrıca sürpriz hediyeler de 100.yıl adı altında verildi.

 

1 10

ON TALKS NEDİR?

Ontalks Balıkesir Gençlik Meclisinin katkıları ile düzenlenen bir etkinliktir. Gençler için yapılan Balıkesir’deki faaliyetlere örnek olması amacı ile yapılır.

Mustafa Canbey

Ontalks’ta ünlü isimler sahnede konuk olarak yer alır, program söyleşi ve dinleti şeklinde gerçekleşebilir. Gençlik meclisinin gönüllülük faaliyetleri arasında yer alan Ontalks’a katılım ise tamamen ücretsizdir.

Kaynak:  Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu