Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Havranın Avrupa Birliği Leader Programı Projesi Onaylandı

Havranın Avrupa Birliği Leader Programı Projesi Onaylandı

 

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy Avrupa Birliği Leader Programının onaylandığını söyledi.

 

100.000 € Destek Almaya Hak Kazandı

Başkan Emin Ersoy, “ LEADER programı kapsamında aylar boyunca yürüttüğümüz odak grup toplantıları ile hazırlayıp sunduğumuz Havran Yerel Kalkınma Strateji Planı Avrupa Birliği tarafından onaylanarak 100.000 € destek almaya hak kazandı’ ’diye konuştu.

Vatandaşlarımızı Bir Araya Getiren Bir Yapıya Sahip

Başkan Emin Ersoy, projenin Onaylanan Yerel Kalkınma Stratejisi olarak ilk defa yerelde ilgili paydaşlar tarafından hazırlanan projelerin desteklenmesine olanak sağlayacağını belirtti. Başkan Emin Ersoy, ‘’Havran Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızı bir araya getiren bir yapıya sahiptir. Kaymakamlık ve Belediye başta olmak üzere kamu kurumları, gençlerimiz, kadınlarımız… Bu oluşum yerel projeler geliştirerek ilçemizin kalkınmasına ve tanıtımına katkı sunacaktır’ ’dedi.

Çok Sayıda Önemli Projeyi Hayata Geçireceğiz

Başkan Emin Ersoy, ‘’Ürettiğimiz doğal ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması, ilçemizin tarihi ve kültürel değerlerinin yurtiçi ve yurt dışında tanıtılması, kırsal alanlarımızın iyileştirilmesi, turizm faaliyetlerinin güçlendirilmesi gibi çok sayıda önemli projeyi hayata geçireceğiz. Havran’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu