Özel Haberlerİlçe Haberleri

Havuç 10 TL İle Bu Hafta Rağbet Gördü

Balıkesir merkezinde bulunan Cumartesi Pazarı'nda, bu hafta bazı ürünlerin fiyatlarında değişiklikler gözlemlendi. Havuç en düşük fiyatla Balıkesir pazarının ilgi odağı oldu.

Havuç 10 TL İle Bu Hafta Rağbet Gördü

Havuc 10 Tl Ile Bu Hafta Ragbet Gordu 1
Havuç 10 Tl İle Bu Hafta Rağbet Gördü

“En uygun fiyatlı havuçlar”

Pazardaki tezgahlardan birine sahip olan Kadir Bıkmaz, Pazar tezgahlarının işleyişini 8 yaşında öğrendiğini belirtti. Bıkmaz, yaptığı açıklamada, “Havuç fiyatları genellikle 10 ila 25 TL arasında değişir. Ancak bu hafta benim tezgahımda en uygun fiyatlı havuçlar bulunuyor. Havuç, sağlık açısından da oldukça tercih edilen bir ürün.” dedi. Kış mevsiminin favori ürünlerinden biri olan karnabaharın fiyatı 25-30 TL aralığında sabit kalmışken, havuç fiyatları dikkat çekici bir düşüşle 10 TL’ye kadar geriledi.

Havuc 10 Tl Ile Bu Hafta Ragbet Gordu 2

Pazarda Diğer Ürünlerin Fiyatları

Diğer taraftan, bu hafta Pazar tezgahlarında muzun 35 TL, tarla domatesinin 25-30 TL, patatesin 25-30 TL, 5 kiloluk patatesin 100 TL, elmanın 25 TL, portakalın 15 TL, mandalinanın 20 TL, limonun 15 TL ve maydanozun ise 5 TL’den satıldığı görüldü. Balıkesir’deki manavlarda ise havuç fiyatının 15 TL olduğu belirtiliyor.

Haber Merkezi

Başkan Orkan Pazar Esnafıyla Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu