GündemTürkiye Gündemi

Himam’dan Oy Çağrısı

Himam’dan oy çağrısı. Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam sandığa gitmeyen vatandaşlara seslendi. Sandığa gelmeyen vatandaşları, sandığa davet etti.

 

Himam’dan Oy Çağrısı

 

Himam’dan Oy Çağrısı. Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam Sandığa Gitmeyen Vatandaşlara Seslendi. Sandığa Gelmeyen Vatandaşları, Sandığa Davet Etti.

 

Sonuçların bizi mutlu etmesi için sandıklara gidin çağrısı yapan Himam, ilk turda oy kullanmayan vatandaşlara video çekti. Çektiği videoda oy çağrısı yaptı.

Türkiye 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı seçimlerinde adayların barajı geçememesinden dolayı seçim 2. Tura kaldı.

 

Himamdan Oy Cagrisi 1

 

Mehmet İrem Himam’da Gömeç halkına çağrı yaptı. 14 Mayıs’ta oy kullanmayan Gömeçlileri 28 Mayıs seçimleri için sandığa davet etti.

Himam ‘’Sevgili hemşirelerim, 14 Mayıs seçimlerine aramızdan bin 251 kişinin sandığa gitmediğini gördük. 28 Mayıs’ta seçimler tekrar ediliyor olacak. Bu bin 251 kişiden ricam sandığa gitmesi ve seçimlerini yapmalarıdır. Çünkü bizim için verilecek bir kararda , bizim katkımızın olması şart. İçimize sinecek sonuçları almamız ve sonuçların bizi mutlu etmesi için hepimizin oy kullanması gerekiyor. Bu bin 251 hemşerime sesleniyorum. Lütfen sandıklara gidin.’’  Dedi.

 

Himamdan Oy Cagrisi 2

 

Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, Gömeçlilere böyle sandık çağrısı yaptı.

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu