Gündem

HÜDAYİ TANRIKULU TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

HÜDAYİ TANRIKULU TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

 

Balıkesir Veteriner Hekimler Odası tarafından gerçekleştirilen 2020-2022 Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Oda Başkanı görevine yeniden Hüdayi Tanrıkulu seçildi.

Balıkesir Veteriner Hekimler Odası tarafından gerçekleştirilen 2020-2022 Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Oda Başkanı görevine yeniden Hüdayi Tanrıkulu seçildi. Seçimin  Oda İdare Kurulu aday listesinde Aydın Kurucaoğlu,Ayhan Aydınol, Hüdayi Tabrıkulu, Muharrem Erol ve özgür Fındıklı yer aldı. Yapılan seçim sonrası Başkan seçilen Hüdayi Tanrıkulu açıklamada bulundu. Tanrıkulu açıklamasında, “İnsan Sağlığı İçin Önce Hayvan Sağlığı” sloganıyla göreve gelmemizin üzerinden 2 yıl geçti. Geride bıraktığımız 2 yıllık dönemde hiçbir çıkar gözetmeksizin mesleki farkındalık ve kazanımlar için Şahsım ve Yönetim Kurulum olarak mesaimizin büyük bir bölümünü mesleğimiz için harcadık. Sizlerin huzurunda Yönetim Kurulu ve tüm oda organlarında görev alan meslektaşlarıma sonsuz teşekkür ederim.” dedi.

 

Hüdayi Tanrıkulu yeniden başkan seçilmesi ile ilgili olarak,“Sağlıklı Hayvan Güvenilir Gıda” temasıyla bir dönem daha talip olduğumuz Balıkesir Veteriner Hekimleri Odası Yönetimine meslektaşlarımızın teveccühü ile yeniden seçilmiş bulunuyoruz. İlk günkü heyecan azim ve kararlılık ile bu dönemde de mesleğimiz ve sektör paydaşlarımızın kazanımlarını yukarılara taşımak için üzerimize düşen görevi yerine getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Görev yaptığımız süre içerisinde mesleğimizin ilgili alanlarındaki kurum ve kuruluşlarla dayanışma içerisinde bulunmaya devam edeceğiz. Meslek grubum adına ilimiz ve ülkemize katkı sunacağına inandığımız çalışmalarda görev almaya her daim hazır olduğumuzu sizlerin vasıtasıyla tüm kamuoyuna iletmek isteriz. ” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu