Gündemİlçe HaberleriSiyaset

İl Başkanı Erden Köybaşı’ndan 23 Nisan’da Çocuklara Adil ve Eşit Bir Türkiye Sözü

Köybaşı'ndan Türkiye'nin Geleceğine Dair Sözler

İl Başkanı Erden Köybaşı’ndan 23 Nisan’da Çocuklara Adil ve Eşit Bir Türkiye Sözü

Köybaşı’ndan Türkiye’nin Geleceğine Dair Sözler

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türkiye’nin Cumhuriyet’inin ilan edildiği bu önemli günde, Türkiye’nin umudu olmaya devam edeceklerini ve çocuklara adil ve eşit bir Türkiye bırakacaklarını vurguladı.

Başkan Köybaşı, Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak başladığı mesajında, Atatürk’ün genç nesillere emanet ettiği cumhuriyetin değerini vurguladı. Atatürk’ün çocuklara verdiği önemi bu bayramla gösterdiğini ifade etti.

Bağımsızlığın sembolü olan 23 Nisan 1920’de Türkiye Cumhuriyeti’nin dünyanın saygın ülkeleri arasındaki yerini aldığını hatırlatan Başkan Köybaşı, CHP’nin Türkiye’nin umudu olmaya devam edeceğini belirtti. Halktan aldıkları güç ve yetkiyle demokratik hukuk devleti kurallarına bağlı kalarak devrimciliklerini sürdüreceklerini vurguladı.

Başkan Köybaşı, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Türkiye’nin birinci partisi olarak çıktıklarını ve bu sorumluluğun gereğini yerine getireceklerini ifade etti. Türkiye’nin her köşesinde, her kademedeki yerel yönetimlerle birlikte kararlılıkla çalışacaklarını söyledi.

Mesajında, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ulusal egemenliği ve halk iradesini koruyacaklarını ve yeni dönemde bu görevlerini yerine getireceklerini belirten Başkan Köybaşı, Cumhuriyetimizin kimsesizlerin kimsesi olduğunu vurguladı.

Başkan Köybaşı, mesajını, Cumhuriyetin kuruluşunda ve kurtuluşunda emeği geçenlere teşekkür ederek ve tüm millete 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak sonlandırdı.

Özgür Özel ve Ahmet Akın Bir Araya Geldi

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu