GündemSiyasetTürkiye Gündemi

İmamoğlu Belediyeciliği Yücel Yılmaz’dan Öğrensin

İmamoğlu Belediyeciliği Yücel Yılmaz’dan Öğrensin

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısı ile gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

İlk olarak AK Parti’nin kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vekil Subaşı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile çıkılan kutlu yolda AK Parti’nin tüm kadrolarını, AK Partiye gönül veren herkese  teşekkür etti. belediyecilik hizmetleri ile ilgili olaraksa İmamoğlu’na seslendi. Belediyeciliği gel Balıkesir’de gör, öğren” dedi.

BELEDİYECİLİK NASIL OLUR GELİN BALIKESİR’DE GÖRÜN

AK Parti’nin 21 yıllık iktidarında Balıkesir’e gelen yatırımları da değerlendiren Vekil Yavuz Subaşı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a da övgü dolu sözlerle de onure etti.

AK Parti iktidarı döneminde Balıkesir’e yapılan yatırım ve hizmetlerin Cumhuriyet tarihiyle mukayese edilmeyecek ölçüde olduğunu da dile getiren Vekil Subaşı konuşa ilişkin şu ifadeleri kullandı;

“Meseleye, Balıkesir özelinde baktığımızda, çok net bir şekilde görürüz ki, şehrimizin, AK Parti döneminde aldığı yatırım ve hizmetler, Cumhuriyet tarihi ile dahi mukayese edilemeyecek devasa düzeydedir. Özellikle, son dönem göz önünde bulundurulduğunda, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz Bey’in ortaya koyduğu performans ve vizyon Balıkesir’imize belediyecilik anlamında çağ atlatmıştır. Şimdi buradan, belediyecilik anlayışlarını yere göğe sığdıramayarak, genel yönetim vizyonlarına örnek olarak gösteren CHP’nin, kendini dev aynalarında gören belediye başkanlarına sesleniyorum!

İMAMOĞLU’NUN BALIKESİR’E DAVET ETTİ

Belediye hizmeti nasıl yapılır? Bir belediye nasıl yönetilir? Görmek ve öğrenmek istiyor iseniz… Buyurun, Balıkesir’imize geliniz! Yine buradan, tatil yapmayı çok seven… İsmi şezlong, balık ve mavi boncuk siyaseti ile özdeşleşen, İstanbul’un misafir Belediye Başkanı Sayın İmamoğlu’nu da özellikle Balıkesir’e davet ediyorum… Sayın İmamoğlu! Geliniz… hem turizm merkezi, ülkemizin cennet köşesi Balıkesir’imizde çok sevdiğiniz tatilinizi yaparsınız, hem de hizmet nasıl yapılıyor, insanların gönüllerine nasıl dokunuluyor, bir şehir nasıl geleceğe taşınıyor. Bizzat Sayın Belediye Başkanımız Yücel Bey’den öğrenebilirsiniz. Unutmayın, bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır! Balıkesir’imiz, yahut diğer illerimiz olsun… Her şehir, büyüklüğü ve nüfusu oranında merkezi yönetimimizden destek almışlardır ve almaya da devam etmektedirler. Önemli olan algı peşinde koşmadan, halka hizmet etmeyi hakka hizmet olarak görmek ve bu yolda çalışmaktır. Bu ise bir tarafı ile kabiliyet, diğer tarafı ile inanç meselesidir.” HABR:MUHAMMED CAN AKYÜREK

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu