Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

İYİ Partiden İstifa Etti

 İYİ Partiden istifa etti. İYİ Parti Susurluk Belediye Meclis Üyesi Gürcan Cihan, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Cihan, istifa sebebini Yavuz Aliağıroğlu’nun partiden ayrılması olarak açıkladı.

İYİ Parti’nin tanınan simalarından İstanbul Milletvekili Yavuz Aliağıroğlu, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Ağıroğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını dayatma olduğunu ve partisinin kırmızı çizgilerinden uzaklaştığını düşünmesi istifa sürecine yol açtı. Ağıroğlu’nun istifasının büyük bir yankı uyandıracağı kulislerde konuşulmaya başlanmışken ilk ayrılık Susurluk’ta yaşandı. İYİ Parti Susurluk Belediye Meclis üyesi Gürcan Cihan, Ali Ağıroğlu’nun tepkisini haklı bularak partisinden istifa ettiğini duyurdu.

 

Gfj

“AĞIROĞLU GÜVENDİĞİMİZ BİR İSİM”

İstifası üzerine açıklama yapan Gürcan Cihan, şu ifadelere yer verdi; “Yavuz Ağıralioğlu bizim güvendiğimiz ve rol model aldığımız bir isim. Göstermiş olduğu çıkışı destekliyoruz. İçinde bulunduğumuz durumu çok iyi anlattı. Konuşmaları vicdanımıza nakşetti. Bende kendisini destekliyorum ve gördüğüm lüzum üzerine partimden istifa ediyorum.” dedi.

Haber: Mustafa Sülün

Daha fazla haber için tıklayınız…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu