GündemSiyaset

İyi Partili Eltimur AK Parti’de

İyi Partili Eltimur AK Parti’de

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İYİ Parti Lideri Akşener’e yaptığı çağrının ardından, İYİ Parti Susurluk Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Eltimur AK Parti’ye katıldı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi sonrası gündemi değerlendirme konuşmasında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında: “Temenni ederiz ki, İYİ Parti 6’lı masayı terk ederek yerli ve milli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir” dedi.

İyi Partili Eltimur, Ak Parti’ye Geçti

Bu açıklamanın ardından İYİ Parti Susurluk İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Eltimur İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katıldı. İYİ  Parti Susurluk İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı, İlçe Sekreteri ve Basından Sorumlu Başkan olarak görev yapan Ayşegül Eltimur, “Türkiye Yüzyılı Vizyonu doğrultusunda siyasi hayatına AK Parti’de devam edeceğini” söyledi.

Eltimur: İyi Parti’deki Kişisel Hesaplar Ve Ego Böyle Bir Karar Almama Neden Oldu

Eltimur açıklamasında; İYİ Parti’de onurumla yürüttüğüm görevlerimden ve partinden istifa etmiş bulunmaktayım. Türkiye’de yetip giden değerlerin bu parti ile aşılacağına ve ülkemiz için daha iyi bir gelecek olacağına inanarak bu yola çıkmıştım. Ancak bu süreçte gördüm ki kişisel hesaplar ve egolar bu ilkelerin önünde bir engel olarak duruyor. Ben inandığım değerlerimden ve ilkelerimden, onurlu duruşumdan taviz vermediğimi ve bundan sonra da gelecek Türkiye Yüzyılını AK Parti’nin gerçekleştirebileceğine olan inancından böyle bir karar alma gereği duydum” şeklinde konuştu.

AK parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan İlçe Kadın Kolları Başkanı ve İlçe Yönetimi Ayşegül Eltimur’a AK parti rozetini takarak “AK Parti büyük bir aile. Ayşegül Eltimur Hanımefendiye ailemize hoşgeldin diyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Başaran: Cumhurbaşkanımız Önemli Bir Çağrıda Bulundu

İYİ Parti Susurluk Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Eltimur’un AK Parti’ye katılımlarından sonra konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK  Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Öncelikle AK Parti ailemize katılan Ayşegül Eltimur kardeşimize hoş geldin diyorum.  Cumhurbaşkanımız, Endonezya dönüşü çok önemli ve dikkate alınması gereken bir açıklama yaptı. Terörle iş tutanlarla  aynı safta yer alan CHP ile 6’lı masada bulunan İYİ Parti Lideri Meral  Akşener’e, yerli ve milli duruşunu tekrar gözden geçirmesi ve konumunu ona göre belirlemesi yönünde temennisini iletti.

Başaran: Türkiye Yüzyılı Yol Haritamız Olacak

Terör ve terör odaklarına,  onun iç ve dış işbirlikçilerine karşı güçlü duruşunu her fırsatta gösteren Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Türkiye Yüzyılı Vizyon  belgesi ile geleceğe dair yol haritasını açık ve net bir şekilde belirledi.  Bu durumdan rahatsız olan bazı Dünya Devletleri ve onların fonladığı terör örgütleriyle, iç ve dış işbirlikçileri, bölücü faaliyetlerini arttırma gayreti içerisine girdiler.

Başaran: Türk Devleti Milleti İle Çok Güçlüdür

Ama şunu unutulmamalıdır ki; Türk Devleti, Milleti ile çok güçlüdür. Devletimiz gerekeni fazlasıyla yapmaktadır. Muhalefet partilerinin, özellikle bugünkü CHP’nin başını çektiği 6’lı masanın, yandaşları HDP’yi ve terör örgütlerinin faaliyetlerini örtbas etmeye yönelik çabaları gün gibi ortadadır. İşte tam bu noktada Cumhurbaşkanımızın yaptığı çağrı, vatanını, milletini, devletini ve bayrağını sevenlere yönelik bir çağrıdır. Kendini yerli ve milli hissedenlere yönelik önemli bir açıklamadır.

Başaran: Vatanını Ve Milletini Seven Herkesi Ak Parti’ye Bekliyoruz

Cumhurbaşkanımızın açıklamasının ardından Akşener’in açıklaması  sonrası  İYİ Parti Susurluk Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Eltimur’un AK Parti’ye katılımı bu açıdan önemlidir. Balıkesir, Kuvayi Milliye ruhunun yaşandığı ve yaşatıldığı bir şehir.  Bizler 6’lı masanın aymazlığına  ve bağnazlığına kayıtsız kalamayız. Nitekim kendini yerli ve milli gören, vatanını ve milletini seven herkesi AK Parti’ye bekliyoruz. Türkiye Yüzyılı  geleceğin inşa edildiği bir dönem olacak. Gelin hep birlikte; bir olalım, iri olalım, diri olalım. Aramıza katılan kardeşimize tekrar hoş geldin diyoruz” dedi. Haber: Yoldaş Kocaer

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu