GündemEkonomiİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

İYİ’LER GÖMEÇ’TE ESNAFI ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez ve Balıkesir milletvekilleri aday adayları bir araya geldi. Gömeç’te esnafı ziyaret etti. Esnafların şikâyetlerini dinleyen partililer, çözümün İYİ Parti’de olduğunu söylediler.

 

123 38

İlçe programları kapsamında Gömeç’te düzenlenen esnaf ziyaretine İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Gömeç İlçe Başkanı Şener Şen, Balıkesir milletvekili aday adayları ve parti üyeleri katıldı. Esnafın ekonomik şikâyetlerini, İYİ Parti’den beklentilerini dinleyen parti heyeti aynı zamanda partinin çözüm önerilerini yönelttiler.

 

MİLLET İTTİFAKI ORTAĞINA ZİYARET

Esnaf ziyareti bitiminde yol üzerindeki Cumhuriyet Halk Partisi Gömeç İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden parti heyeti, burada yaptığı açıklamalarda ittifaka vurgu yaptılar. Partililer, “Bir oy Kemal’e bir oy Meral’e güle güle Recep’e” sloganıyla seçimi kazanacaklarını ifade ettiler.

 

“VATANDAŞ 250 GRAM ET ALMAYA BAŞLADI!”

Program sonrası değerlendirmede bulunan Turhan Çömez ise et fiyatlarına dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl 50-60 lira olan kıymanın bu yıl 290 lira olduğunun bilgisini veren Çömez, “Eskiden bir kilo et alan vatandaş şimdi yarım kilo, 250 gram et almaya başladı” dedi.

Haber: Mustafa Sülün

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu