GündemTürkiye Gündemi

Vahşet ve Facia Dolu O Anlar

Kızına cinsel içerikli mesaj gönderen kişiyi yol ortasında kurşunladı! Vahşet ve Facia Dolu O Anlar

 

Ankara’da kan donduran bir silahlı saldırı oldu. Sinan K, kızına cinsel içerikli mesajlar attı ve tacizde bulunduğu iddia edildi. Sedat S.’yi (25) yol ortasında pompalı tüfekle vurdu. Sedat S.’nin durumu ağır. Sinan K. ise olayın ardından polis ekiplerine teslim oldu. Vahşet ve facia dolu o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İşte detaylar…

Dehşete düşüren olay, 21 Mart günü Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre Sinan K., kızına cinsel içerikli mesajlar atıyordu. Bunun üzerine rahatsız eden Sedat S.’yi (25) aracıyla takibe aldı. Kırmızı ışıkta aracından inen Sinan K., elindeki pompalı tüfekle önündeki otomobilde bulunan Sedat S.’ye iki el ateş etti.

Vahşet Ve Facia Dolu O Anlar

 

Ağır Yara Aldı

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi geldi. Sedat S., karnından ve bacağından vuruldu ve sonrasında ilk müdahale yapıldı. Daha sonrasında hastaneye kaldırıldı ve durumun ağır olduğu öğrenildi.

Polise Teslim Oldu

Saldırgan Sinan K.’nin olayın ardından polis ekiplerine teslim oldu. Sinan K.’nin emniyetteki ifadesinde, “Sedat S.’nin kızına sarkıntılık içerikli mesajlar attığı için saldırıyı düzenledi” dedi.

Facia

Ne Yapılması Gerekir ?

155 Alo Polis hattı,
156 Alo Jandarma hattı,
En yakın Polis Merkezine veya Cumhuriyet Savcılığına bildirimde bulunulması gerekir. Cinsel istismar şüphesi ayrıca Alo 183 arayarak ihbar edin.

Daha Fazla Haber İçin Tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu