GündemTürkiye Gündemi

Müge Anlı’da O Davayı Sonuçlandırdılar

Müge Anlı’da o davayı sonuçlandırdılar. 4.5 yıl önce Müge Anlı’da Büyükşen çiftinin katilini aradılar. Konya’da yaşayan Necla (54) ve Metin (55) Büyükşen çiftini evlerinde ölü buldular. Oğulları Osman Büyükşen Müge Anlı’ya anne ve babasının katilini aramak için geldi. Programda Büyükşen çiftinin kızı Büşra ve oğlu Uğur’da  şüpheliler arasındaydı. Fakat olay bambaşka çıktı.

Müge Anlı’da o davayı sonuçlandırdılar.Aslında eski sevgilisini ,yeni sevgilisine öldürmesi için baskı yapan Esra Taş’ın yanlış adres vermesi üzerine Büyükşen çifti kurban gitmişti. Konya’da yanlış eve girerek Büyükşen çiftinin ölümüne sebep olan katillerin bugün cezası kesinleşti.

 

 Sanıklar hakkında savcı mütalaasını verdi.

Azmettirici Esra taş ve sevgilisi Abdullah Başdemir için iki kez ağırlaştırılmış müebbet istediler. Ertuğrul Çelik için de 2 kez müebbet ve 10,5 yıl hapis cezası istediler. Tutuksuz sanık Zekeriya Okşen için  delil yetersizliğinde beraatini istediler.

Cumhuriyet savcısının mütalaasında, öldürülen çiftin kızı  Büşra Büyükşen’in eylemi gerçekleştiren kişi olarak sanık Ertuğrul Çelik’i teşhis etti. Avukat: “Kendisine yöneltilen tüm sorulara ısrarla babasını vuran kişinin sanık Ertuğrul olduğunu söyleyerek cevap vermiştir. Tanık Fatma Büşra Büyükşen tüm aşamalarda eylemi gerçekleştiren kişi olarak sanık Ertuğrul Çelik’i kesin ve ne olarak teşhis etmiştir.” dedi

.Logooo 1

 

”Suçlanmanın ne demek olduğunu bilirim kimseyi suçlamaya gelmedim.”

Büşra Büyükşen ise, “Herkes tarafından suçlanmanın ne demek olduğunu bilirim. Ben buraya kurban seçmeye gelmedim. Benim annemi ve babamı öldüren katili net bir şekilde teşhis ettim. En ağır cezayı almalarını istiyorum” dedi.

Tutuklu sanık Abdullah Başdemir  suçsuz olduğun kimseyi öldürmediğini söyledi. Ertuğrul Çelik de  teşhisi kabul etmediğini belirtti. Esra Taş ise “Benim vicdanım rahat. Birini öldürecek karakterde bir insan değilim tahliyemi talep ediyorum” dedi.

Mahkeme heyeti, tarafların savunmalarını hazırlamaları için duruşmayı 5 Mayıs’a erteledi.

Daha fazla haber için tıklayın…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu