Gündemİlçe Haberleri

Kadınlar Geleceğe Nefes Oluyor

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü, Alaçam Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Kireç Orman İşletme Şefliği'nin öncülüğünde fidan dikim etkinliği gerçekleştiriyor. Yörede yaşayan kadınlarda katılım göstererek, doğaya nefes oluyor.

100 Dekarlık Alan Fidanla Dolacak

Geleceğe sağlıklı bir çevre bırakma hedefiyle gerçekleştirilen fidan dikim faaliyetleri kapsamında, Alaçam Dağları’na 100 dekarlık yeni orman alanı kazandırılmış olacak. Bu özel etkinlik, sadece çevresel bilinci artırmakla kalmayıp aynı zamanda yerel topluluğun katılımını teşvik ederek dayanışma ruhunu güçlendiriyor.

Kadinlar Gelecege Nefes Oluyor 2
Kadınlar Geleceğe Nefes Oluyor

“Doğaya olan sorumluluğumuzu bir adım daha ileri taşıyoruz”

İşletme Şefi İlyas Tunç, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Doğayla uyum içinde yaşamak ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak amacıyla bu tür faaliyetlere önem veriyoruz. Kadınlarımızın yoğun katılımı, bu etkinliğin sosyal bir sorumluluk projesi olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu güzel etkinlikle birlikte doğaya olan sorumluluğumuzu bir adım daha ileri taşıyoruz” dedi.

Kadinlar Gelecege Nefes Oluyor 3

Kadınlar Kendi Elleriyle Fidanları Toprakla Buluşturdu

Fidan dikim etkinliğine katılan kadınlar, toprakla buluşacak fidanları dikerek, kendi elleriyle doğaya katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadılar. Etkinlikte ayrıca çeşitli etkinlikler düzenlenerek katılımcılara doğa sevgisi ve ağaçların önemi konusunda bilgilendirici sunumlar yapıldı.

Haber: Alper Çobanoğlu

Balıkesir Ormanları Eğitim İle Korunacak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu