Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemModa

Kalem Eteklerinizi Kombinleyin

Kurtarıcı parça olan kalem etekleri birbirinden farklı kombin fikirleriyle karşınızdayız. Artık ne giyeceğim derdine son. Kalem eteklerinizi kombinleyin!

Kalem Eteklerinizi Kombinleyin

 

Etek söz konusu olduğunda çeşitlilikten söz etmemek olmaz ve her bir etek modelinin birçok farklı giyim şekli olduğunun altını çizmekte fayda var. Siz kalem eteğinizi nasıl giyerdiniz? İşte bizim önerilerimiz..

 

DERİ KOMBİNASYONU

Deri kalem etekler feminen durdukları kadar da şık durur. Özellikle son zamanlarda kalem eteklerin hem içinde kolay hareket edilmesi hem de şık görünmesi sebebiyle yırtmaçlı yapılması sayesinde çizmeler de kendini göstermeye başladı. Deri derin yırtmaçlı bir kalem etekle yine aynı renkte tercih edeceğiniz deri bir çizme uyumu yakalamanızı sağlayacaktır.

 

Deri̇ Kombi̇nasyonu

 

MONOKROM STİLİ

Birçok eteği olduğu gibi kalem etekleri de kombinlemenin en kolay ve şık yollarından biri onu monokrom stilin içine dahil etmektir. Kalem eteğinizi tam olarak aynı tondaki bir ceketle kombinlerseniz böylece hem içinize giydiğiniz parçayı seçmekte zorlanmazsınız hem de eforsuz şık bir görünüm elde edersiniz.

 

Monokrom Sti̇li̇

 

KOT KALEM ETEK

Geçmiş yıllardan gardırobunuzda yer almış ve zamanla arka raflarda unutulmuş kot kalem eteğinizi ön taraflara almanın tam zamanı. İster stiletto ister sneaker, isterseniz de çizme ile… Kalem eteğiniz her parçaya uyum sağlamakta kararlı.

 

Kot Kalem Etek

 

SWEATSHIRT UYUMU

Kalem etekler genelde feminen bir tarza sahip olduklarından kombininizi şıklaştıran parçalar arasında yer alırlar. Ayrıca kalem eteğinizin üzerine giyeceğiniz bir sweatshirtle bu şık kombini sportifleştirmeniz oldukça kolay.

 

Sweatshirt Uyumu

 

VAZGEÇİLMEZ PARÇA: STILETTO

Kalem etek kombinlerinin aranan parçaları kuşkusuz stilettolardır. İş yerinden şık akşam yemeklerine kadar birçok yere uyum sağlar. Bu kombini biraz sokak stiline yaklaştırmak isterseniz üzerinize giyeceğiniz bir kazak yardıma koşacaktır.

 

Vazgeçi̇lmez Parça: Stiletto

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu