Gündem

Kamu-Sen’den Memur ve Emeklilerin Beklentilerine İlişkin Çağrı

Türkiye Kamu-Sen'in Balıkesir İl Temsilcisi Ahmet Baki, yaklaşan yerel seçimler öncesinde memur ve emeklilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Kamu-Sen’den Memur ve Emeklilerin Beklentilerine İlişkin Çağrı

Türkiye Kamu-Sen’in Balıkesir İl Temsilcisi Ahmet Baki, yaklaşan yerel seçimler öncesinde memur ve emeklilerin yaşadığı sorunlara dikkat çeken bir açıklama yaptı. Baki’nin açıklamalarında öne çıkan noktalar şunlar:

Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilcisi Baki, yerel seçimlerin yaklaştığı bu günlerde, siyasetin öne çıktığı bir dönem yaşanmakta ancak memur ve emeklilerin sorunları ve beklentilerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguladı. Özellikle 25 milyonu aşkın memur, emekli ve ailelerinin beklentilerinin hükümet tarafından karşılanması gerektiğini ifade etti.

2023 yılında yürürlüğe giren ilave ek ödemenin emekli maaşlarına yansıtılmaması ve birinci dereceye gelen tüm memurların ek göstergelerinin 3600’e yükseltilmesi gibi konuların ele alınması gerektiğini belirtti. Kamu görevlilerinin sosyal güvenlik ve emeklilik haklarında adaletsizliklerin bulunduğuna dikkat çekilerek, bu sorunların giderilmesi çağrısında bulundu.

Kamu-Sen'Den Memur Ve Emeklilerin Beklentilerine İlişkin Çağrı

Yardımcı hizmetler sınıfı personelinin durumuna da değinilerek, bu çalışanların mağduriyetlerinin giderilmesi için adımlar atılması gerektiğini ifade etti. Ayrıca Baki, sözleşmeli istihdamın artması ve taşeron işçi uygulamalarının yeniden artış göstermesi gibi konuların da ele alınması gerektiğini vurguladı.

Ahmet Baki açıklamalarında son olarak, memur ve emeklilerin beklentilerine cevap verecek düzenlemelerin yapılması ve 25 milyonu aşkın kişinin yüzünün güldürülmesi çağrısında bulundu.

Haber: Bülten

Türkiye’de Elektronik Seçim Sistemi Yolda

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu