Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Kepsut Belediyesi’nin Gençlere Özel Faaliyetlerine Yoğun İlgi

Kepsut Belediyesi’nin Gençlere Özel Faaliyetlerine Yoğun İlgi

 

Gençlerin, sağlıklı etkinlikler adına, gerek fiziki, gerekse zihinsel faaliyet adına yaptırılan tesislere ilgi artıyor. Kepsut Belediyesi’nin bünyesinde bulunan Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi, bu tesislerden birisi.

 

Kepsut Belediyesinin Genclere Ozel Faaliyetlerine Yogun Ilgi 1Kepsut Belediyesinin Genclere Ozel Faaliyetlerine Yogun Ilgi 4

Yoğun İlgi Var ve Her Geçen Gün Artıyor

Belediye Başkanı İsmail Cankul, “gençlerimiz, dijital ortamda ve sanal oyunlarda çok fazla zaman geçiriyor. Buna Karşı değiliz elbette. Ancak, sosyalleşmesi ve fiziki olarak sağlıklı gelişmesi için bu tesislere de ihtiyaç var. Öğrencilerin yoğun ilgisi de yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Üstelik, hizmete açtığımız tesislere katılımlar her geçen gün artarak devam ediyor.” dedi.

Kepsut Belediyesinin Genclere Ozel Faaliyetlerine Yogun Ilgi 2

Yaptıklarımız Geleceğin Güçlü Türkiye’si İçin Bir Adım 

Cankul, “Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezimiz aynı zamanda çok amaçlı bir kompleks. Burada ki spor okullarına katılım sağlayan öğrencilerimiz doyasıya spor yapıyor, turnuvalara katılıyor ve eğleniyorlar. Gençlerimiz bizim hem gururumuz, hem de geleceğimiz. Gençlerimiz için şimdiye kadar yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız tüm projeleri geleceğin güçlü Türkiye’si için birer adım olduğunu biliyoruz” dedi.

Kepsut Belediyesinin Genclere Ozel Faaliyetlerine Yogun Ilgi 3

Gençler Bizim Gurumuz ve Onlara Güveniyoruz

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, gençlere güçlü bir güven duyduklarını belirterek, “bu nedenle onlar için çalışıyoruz. sadece spor yapmalarını değil, aynı zamanda bilimsel, sanatsal faaliyetler içinde onlara imkan yaratıyoruz. Ayrıca, kültürel temalı etkinlikler de düzenliyoruz. Örneğin, geçtiğimiz gün ilçe halk kütüphanemizde, Tarihçi-Eğitimci Serap Aydınışık Özer hocamızın katılımı ile gerçekleşen konferansta gençler ile bir aradaydık. Bu vesile ile katılımları için Değerli hocamıza ve gençlerimize ayrıca teşekkür etmek isterim” dedi.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu