GündemÇocukça

KİTABIN MİNİK YAZARLARI

Gaziosmanpaşa İlkokulu 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan “Değerlerimiz Şiirlerimiz” adlı kitabın imza günü yapıldı. Kendi yazdıkları şiirlerden kitap oluşturan birbirinden güzel öğrenciler, kitaba dair düşüncelerini “Çocukça” sayfamızda paylaştılar.

Minik eller kalemleri alıp işbaşına geçti. Duygu yüklü birbirinden güzel şiirler yazan öğrenciler, bu şiirleri kitap haline getirdiler. Gaziosmanpaşa İlkokulu’nun edebiyata düşkün minik şairlerinin yazdığı şiirler ise büyük bir beğeni ile karşılandı.

 

Kitapminiksyazar1

 

Ebru: Ben şiir yazmayı çok seviyorum. Değerlerimiz Şiirlerimiz kitabına benim de şiirim konuldu. Ben çok mutlu oldum. Arkadaşlarımla birlikte şiirler yazdık. Bu süreç çok eğlenceliydi. Şiir yazmayı hep çok seviyorum. Şimdi de yazdığım bir şiirin yayınlanması beni çok mutlu etti. Yazı yazmayı ve şiir yazmayı seven arkadaşlarıma her zaman yazmalarını tavsiye ederim. Çünkü bu çok güzel bir duygu. Biz okulda imza günü de yaptık. Kitabımızı imzaladık. Çok ama çok güzel geçti.

 

Kitapminiksyazar12

 

Ece: Biz Gaziosmanpaşa İlkokulu olarak Değerlerimiz Şiirlerimiz diye bir kitap çıkardık. Bu kitapta yazdığımız şiirler yer aldı. Çok sevindik ve çok mutlu olduk. Ben şiir yazmayı çok seviyorum. Şiir okumayı da çok seviyorum. Öğretmenimiz şiir yazacağımızı söylediğindeçok sevindim. Ondan sonra da şiir yazmaya başladım. Ben çok mutlu oldum. Şiir yazan tüm arkadaşlarım bence şiir yazmaya devam etsinler. Bu çok güzel.

 

Kitapminiksyazar123

 

Mehmet: Bence şiir yazmak çok güzel. Sevdiğimiz kişilere ya da sevdiğimiz birşeye şiir yazabiliriz. Şiir yazmayı çok seviyorum. Yazdığım şiirin de yer aldığı bir kitap çıkardık. Hatta okulumuzda yapılan imza törenine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz de geldi.Bizde şiirlerimizi imzaladık. Çok güzel geçti. Ben çok sevindim.

Ebrar: Biz okulumuzda değerlerimiz şiirlerimiz diye bir kitap çıkardık. bu kitapta bizim yazdığımız şiirlerimiz vardı. Çok güzeldi. Kendi ellerimizle şiirler yazdık. Sonra bir çok kişi bu şiirleri okudu ve çok beğendi. Öğretmenlerimiz sayesinde çıkardığımız kitabımızın imza gününü de yaptık. Çok eğlendik ve çok da mutlu olduk.

 

Kitapminiksyazar1234

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu