GündemTürkiye Gündemi

Kıyıya Vurmuş Kadın Cesedi Bulundu!

Sahilde kıyıya vurmuş kadın cesedi bulundu. Yapılan ilk incelemede, cesedin 20'li yaşlarda bir genç kadına ait olduğu belirlendi.

Kıyıya Vurmuş Kadın Cesedi Bulundu!

Kiyiya Vurmus Kadin Cesedi Bulundu 1
Kıyıya Vurmuş Kadın Cesedi Bulundu!

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bugün sabah saatlerinde 60 Evler Sahili’nde meydana gelen trajik olayda, sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar dehşet verici bir manzarayla karşılaştı. Sahile vurmuş bir kadın cesedi buldu.

Sahilde Yürüyüş Yapan Vatandaşlar Gördü

Olay, sabah 09.50 sıralarında meydana geldi. Sahilde yürüyüş yapan bazı vatandaşlar, kıyıya vurmuş cansız bir kadın bedeni buldu. Hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildiren vatandaşlar, olay yerine polis ekiplerinin sevk edilmesini sağladı.

Kiyiya Vurmus Kadin Cesedi Bulundu 2
Kıyıya Vurmuş Kadın Cesedi Bulundu!

Kimliği Belirleme Çalışmaları Devam Ediyor

Yapılan ilk incelemede, cesedin 20’li yaşlarda bir genç kadına ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili yetkililerden alınan bilgilere göre, henüz kadının kimliği ve ölüm nedeni hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. İHA’nın edindiği bilgiye göre ancak polis ekipleri, olayın aydınlatılması için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Cesedin Denizden mi yoksa başka bir yerden mi geldiği ve ölüm sebebiyle ilgili detaylar soruşturma kapsamında inceleniyor.

Balıkesir’de Tarihi Manastır yanında Ceset Bulundu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu