İlçe HaberleriSpor

Körfezin İncilerinden Net Galibiyet

TKBL'nin 24. haftasında gerçekleşen mücadelede Aslan Yol Burhaniye Belediyespor, ÇBK Gelişim'e konuk oldu ve sahadan 64-81'lik galibiyetle ayrıldı.

Körfezin İncilerinden Net Galibiyet

TKBL’nin 24. haftasında gerçekleşen mücadelede Aslan Yol Burhaniye Belediyespor, ÇBK Gelişim’e konuk oldu ve sahadan 64-81’lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte, Aslan Yol Burhaniye Belediyespor, yükselen performansını sürdürerek taraftarlarını sevindirdi.

Takımın galibiyetteki önemli isimleri arasında Yağmur Yıldız öne çıktı. Yıldız, 21 sayı, 15 ribaund, 2 asist ve 5 top çalma ile double-double performans sergileyerek maçın en skorer oyuncusu oldu. Ona Sema Şenol, 17 sayı, 11 ribaund, 7 asist ile destek verirken, Tearra Shawn Banks 12 sayı, Simay Naz Öget 9 sayı, Şevval İstanbulluoğlu 9 sayı ve diğer oyuncular da katkı sağladı.

Aslan Yol Burhaniye Belediyespor’un bir sonraki karşılaşması, 18 Şubat 2024 Pazar günü saat 16.00’da Burhaniye Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda İstanbul temsilcisi TX Boğaziçi Basketbol’u ağırlayacak. Müsabakaya giriş ücretsiz.

 

 

Haber: Bülten

Karesi’nin Master Yüzücüleri 16 Madalyayla Döndü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu