Gündem

KÜÇÜKSAN Başkanı Sakbaş, Görevini Serad Değirmenciye Devretti

"Veda Değil Yeni Bir Başlangıç" dedi

KÜÇÜKSAN Başkanı Sakbaş, Görevini Serad Değirmenciye Devretti

“Veda Değil Yeni Bir Başlangıç” dedi

KÜÇÜKSAN Başkanı Ahmet Sakbaş, yaklaşan yerel seçimlerin getirdiği yeni döneme odaklanmak amacıyla görevini Serad Değirmenci’ye devretti. Sakbaş, yaptığı açıklamada, “Veda Değil Yeni Bir Başlangıç” diyerek, 11 yıllık hizmet sürecinin ardından görevi devrettiğini belirtti.

Kucuksan Baskani Sakbas Gorevini Serad Degirmenciye Devretti

Sakbaş, yaklaşık 11 yıldır süren başkanlık görevini, “acısıyla tatlısıyla, severek, yeri geldiğinde gecemi gündüzüme katarak” sürdürdüğünü ifade ederek, artık yerel yönetimler seçim sürecine ayak uydurabilmek için görevi Serad Değirmenci’ye devrettiğini söyledi.

Açıklamasında, “Sanayimize daha iyi hizmetlerde bulunabilmek ve yerel yönetimlerde görev alma isteğimden dolayı başkanlık makamını uzun bir süreçtir birlikte çalıştığımız Küçüksan Muhasip Üyesi Serad Değirmenci’ye devrettim” diyen Sakbaş, Serad Değirmenci’nin de aynı istekle çalışmaları sürdüreceğine olan inancını dile getirdi.

Sakbaş ayrıca, görev yaptığı süre boyunca iş arkadaşlarından ve çalışanlardan helallik dileyerek, yeni yönetim döneminde de aynı ekiple başarılı işlere imza atacaklarına inandığını belirtti.

Japon Deprem Uzmanı Balıkesir’i Uyardı

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu