GündemEkonomi

KULA’NIN İSMİ CADDEYE VERİLSİN TALEBİ

Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Ersin Erdoğmuş, üyelerden gelen talepler doğrultusunda Kepsut Caddesi’ne “Faruk Kula”nın isminin verilmesi talebinde bulunduklarını söyledi.

Balıkesir Ticaret Borsası’ndan 23 Ekim’de vefat eden sanayici ve iş adamı Faruk Kula’nın isminin Kepsut Caddesi’ne verilmesi talebi geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Ersin Erdoğmuş, “23 Ekim 2019 tarihinde vefat eden duayen sanayici ve iş adamı, Balıkesir’in Ağabey’i Faruk Kula’nın adının Kepsut Caddesine verilmesi için 27 sene Başkanlığını yaptığı Balıkesir Ticaret Borsasımız tarafından çalışma başlatıldı” dedi.

“YOĞUN BİR TALEP GELDİ”

Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Erdoğmuş yaptığı açıklamada “Faruk Ağabeyi Balıkesir’in unutması zaten mümkün değil. Ancak bizler onun isminin ilelebet yaşaması için Balıkesir’in güzel bir yerine isminin verilmesini düşündük. Faruk Ağabey’in hem iş güzergahı hem de Borsa’nın güzergahı olan Kepsut Caddesi’ne isminin verilmesi için üyelerimizden, İlimizin çeşitli köylerinden ve ilçelerinden gelen üreticilerimizden yoğun talepler aldık. Bu taleplere kayıtsız kalmamak adına Altıeylül Belediyemize müracaatta bulunduk” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu