Çocukça

KUPAYI KAZANAN ÇOCUKLARIMIZ

‘Mendil Kapmaca’ oynayarak tüm rakiplerini elediler ve finale çıktılar. Ercan Kıvrak İlkokulu 3-A sınıfının birbirinden güzel öğrencileri başarılarının sırlarını anlattılar.

Ercan Kıvrak İlkokulu 3-A sınıfının Sınıf Annesi Şebnem Arslan, öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduklarını söylerken, Sınıf Öğretmeni Bilal Fıçı, ‘Ben yıllarca spor yaptım. Spor atmosferlerini çok iyi bilirim. Tabi ki bu çocuklarımızın ilk deneyimiydi. Öğrencilerimiz ilk etapta bir şaşkınlık yaşasalar da yarışmalar devam ettikçe bu şaşkınlıklarını giderdiler. Daha sonra keyifli ve eğlenceli yarışlar oldu. Çocukların yakaladığı başarılarla öğrencilerimiz de biz de çok mutlu olduk. İlçede bir ayrış olmuştu. Biz ilçe birincisi olduk. Bundan sonra ise artık ilçeler arası yarışmalar da birinci olmak istiyoruz. Amacımız kazanmaktan ziyade çocuklarımızın sosyalleşmesi. Sosyal aktivitelerle kendilerini geliştirebilmeleri. Bu değerlerini de gerek sözlü gerekse davranışsal olarak anlatmak gerekiyor. Bu yarışmalar çocuklarımız için bu anlamda önemli. Bu yarışmalar sayesinde dostluk, kardeşlik duyguları kazanıyorlar. Çocuğun hayata atılmasında çok önemli yer tutuyor bu yarışmalar’ ifadelerini kullandı.

Yağız Erdeniz Güneri: Yarışmalar çok güzel geçti. Ben takıma giremedim ama arkadaşlarımı hep destekledim. Okulumuzun başarısı bizi çok mutlu etti. Bundan sonra da il birincisi olmak çok iyi olacak.

İsmail Berke Yıldırımdemir: Turnuvalar çok güzel geçti. Aslında bizim okulda yaptıklarımızı izledim. Ama takımımızla gurur duyuyorum. Albay Tayyar Nuran Oğuz Okulu ile yarışmamız çok çekişmeli geçti. Biz büyük bir başarı sergileyip sınıfımızı ve okulumuzu da başarıyla temsil etmiş olduk.

Kerem Aygören: Turnuva çok güzel geçti. Her Beden Eğitimi dersine çıktığımızda eğitimler yaptık. Antrenmanlarla yarışmalara hazırlandık. Hedefimiz artık şampiyon olmak.

Arda Yolcu: Yarışmalara başlarken heyecanlıydık. Öğretmenlerimizle birlikte taktiklere çalıştık. Çok eğlenceli ve güzel zamanlar geçirdik. Okullar arasında başarılı olduk. Karesi’de ilçe birincisi olduk. Şimdi de il birinciliği için çalışıyoruz.

Ecrin Bersu Kınık: Turnuva çok güzel geçti. Biz çok heyecanlıydık. Herkes elinden geleni yaptı. Biz bu başarıya çok inanmıştık ve kazandık.

Eymen Tophanecioğlu: Biz başlarda çok heyecanlanmıştık. Sonra heyecanımız geçti. Çok çalıştık. Beden eğitimi dersinde mendil kapmaca oynadık. Rakiplerimizi eledik. Takımları yenerek il şampiyonu olmak istiyoruz.

Ebru Çakı: Biz yarışmaları başarılı bir şekilde tamamladık. İlk gittiğimde çok heyecanlıydım ama sonra heyecanım geçti. Albay Tayyar Nuran Oğuz ile oynarken zorlanmıştık ama ondan sonra çok kolay geçti. İl birincisi de olmak istiyoruz.

Sevde Su: Turnuvadaki ilk yarışmamızda çok heyecanlanmıştım. Sonraki yarışlarda çok heyecanlanmadım. Bundan sonra da il yarışmalarında birinci olmak istiyoruz.

Tunahan Bayırlı: İlk geldiğimde çok heyecanlanmıştım ama yeneceğimizi umuyordum. Ben yedeklerdeydim. Takımı destekleyerek finale kadar geldim. Finalde 3 Mayıs’a kadar çok heyecanlıydım. Bundan sonraki hedeflerimiz bütün okulları yenerek il şampiyonu olmak.

Ebrar Çakı: İlk maçta ben çok heyecanlıydım. Sonraki maçlarda heyecanımı yendim. Bundan sonraki maçlarda diğer takımları yenerek il birincisi olacağımıza inanıyorum.

Elif Dağdelen:Turnuvanın başlarında çok heyecanlanmıştım. Hep yeniliyordum ama sonra yenmeye başladım. Bundan sonra tüm oyunları kazanmak istiyorum. Arkadaşlarımın da çok iyi oynadığını düşünüyorum.

Ebrar Savran: Yarışmalar çok heyecanlı geçti. İlk turdan sonra alıştırma yapıyormuş gibi düşünerek heyecanımı yendim. Başarılı olduğumuz için çok mutluyum. Takımımı hep destekledim. Bence başarılı olduk. Bu konuda il birincisi olabileceğimizi düşünüyorum.

Fatma Nur Çay: Yarışlar çok güzel geçti. Hergün Beden Eğitimi dersine çıktık. Antrenmanlar yaptık. Alıştırmalar yaparak hazırlandık.

Berat Talha Zır: Sınıflar arasında ilk maç yaptığımızda çok heyecanlandık. İlk başta yenileceğiz sanıyorduk ama sonra toparladık. Okullar arasında Albay Tayyar Nuran Oğuz ile mücadele ettik. Onlar da zorlandık. Ama sonra bütün sınıfları final setlerinde yendik.

Yavuzhan Gümüş: İlk önce arkadaşlarımla spor salonunda çalışmalar yapıyorduk. Günlük olarak antrenmanlar yapıyoruz. Ben atletizme gidiyorum. Arkadaşlarımla konuşuyorum. Yarışıyoruz. Maçlar yapıyoruz. Biz çok eğlendik ve başardık. Finalde de çok kolay yendik.

Ahmet Aktaş: Arkadaşlarımla ve öğretmenlerimle hep antrenmanlar yaptık. Çok fazla çalıştık. O sırada takımda değişiklikler yaptık. Güçlü bir takım kurduk. Ben okullar arasında yarışırken sadece 2 kere yenildim. Ondan sonra hiç yenilmedim. Son yarışmada finale nasıl çıktıklarını anlamadık. Biz yendik. Karesi’yi temsil edeceğimiz için çok mutluyuz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu