GündemTürkiye Gündemi

Lokantacılar Odası Farkı

Lokantacılar Odası Farkı

 

Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Esnaf Odasına kayıtlı üyeler Balıkesir’in Kurtuluş Günlerinde 75.yıl parkında stant açtılar. Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Hasan Yıldız hergün standları gezerek üyelerle istişarelerde bulundu.  Lokantacılar Odası üyelerinin 20 stant açtığı işyerlerine vatandaşların ilgisi büyük oldu.

 

Ac0C4Fe0 3199 44Da B535 3Baef06Fc980

 

Vatandaşların Lezzet Memnuniyeti

Balıkesir’de vatandaşlar hergün yöresel lezzetlerle buluşturuluyor. Hergün yaklaşık 15 bin kişinin ziyaret ettiği ve yeşillikler altında yemek yediği 75.yl parkında; ciğer, tost, köfte, ekmek kadayıfın ve höşmerimin yanında gözleme çeşitlerine kadar pek çok yemek çeşidini bulabilmek mümkün. Konuyla ilgili olarak Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız “Açılan stantlar çerçevesinde odamız üyelerine ayrı bir yer düzenledik, titiz çalışma sonucunda üyelerimiz açtığı mekânlardan, vatandaşlarımızda lezzetli ürünlerden gayet memnun. “dedi.

Yıldız “ Balıkesir’in Kurtuluşuna Hazır”

Lokantacılar Oda Başkanı Hasan Yıldız: “Vatandaşlarımız sipariş veriyor, servis yapılıyor. Balıkesirliler farklı bir ortamda diledikleri lezzetleri tadıyor. Hem odamıza, hem Altıeylül Belediyesi’ne hem de Balıkesir’in kurtuluş gününe yakışır bir çalışma oldu. Bu çalışma da bize destek sağlayan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya, stant açan üyelerimize ve bize gelerek güç veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu tür organizasyonları daha da güzel bir şekilde yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.Haber: Nursima Akyürek

 

74D27478 48C4 40E9 8D52 B0C4A3C4D51B

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu