GündemEkonomiGörüntülü Haberler

MAVİ MAVİ MASMAVİ

Balıkesir Sanayi Odası seçimleri yapıldı.17 meslek komitesinin güvenoyunu alan Hasan Eğinlioğlu sandıkların açılması sırasında beyaz listenin sahibi Selçuk Savaşla birlikte sürekli sohbet etti ve Balıkesir için birlikte çalışacağız mesajları verdi.

EĞİNLİOĞLU SEÇİMİ 17-0 KAZANDI

Balıkesir Sanayi Odasında yapılan seçimler sabah saatlerinde başladı ve akşama doğru saat17.00’de sandıklar açıldı.Sandıkların açılmaya başladığı anlarda salonda bulunan mavi ve beyaz listenin destekçileri oldukça heyecanlıydı. Mavi liste destekçileri salonda ağırlığını gösterirken sandıktaki ağırlığı ile de dikkat çekti ve 17-0 lık bir sonuçla seçimi aldı.

‘‘KAYBEDEN VE KAZANAN YOK’’

BSO Başkanlığına Eğinlioğlu seçildi ve seçilmesiyle birlikte Selçuk Savaş’ın elinden tutarak sahneye çıktı. İlk açıklamanız nedir sorumuza cevap veren Eğinlioğlu ‘Selçuk beyle beraber Balıkesir’e hizmet etme yarışına girdik. Balıkesir’de Sanayi Odası için bir seçime girdik. Bu yarışın bir kazananı ve kaybedeni olmadı. Bu seçimin mağlubu ya da kazananı yok. Kazanan yalnızca Balıkesir olsun’ dedi.

ADAYLARDANDA HEYECANLI OLANLAR
Balıkesir Sanayi Odası seçimlerinde Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, CHP il Başkanı Serkan Sarı, BTO Başkanı Rahmi Kula’nın yanısıra meslek komitelerinin üyeleri ve sanayiciler vardı.
Balıkesir Sanayi Odasının yeni Başkanı Hasan Eğinlioğlu oldu. İlk meclis toplantısında ekibini belirleyecek olan Eğinlioğlu ekibinin belirlenmesi ile birlikte oluşturduğu listeyi basınla paylaşacak. Seçime dair köşe yazılarımız PAZARTESİ MERHABA’da olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu