İlçe HaberleriSiyaset

Mehmet Tüm’den Bayram Mesajı

CHP Parti Meclisi üyesi ve 26. dönem Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mehmet Tüm’den Bayram Mesajı

Mehmet Tumden Bayram Mesaji 1
Mehmet Tüm’Den Bayram Mesajı

“Ramazan bayramımızın umut dolu geleceğimize vesile olacağına yürekten inanıyorum”

Mehmet Tüm, bayramın bu yıl ülkede umut dolu günlerin habercisi olduğuna işaret ederek, Türkiye’nin haritasını halkın gayretiyle dönüştürdüğünü ve bu nedenle bayramın daha anlamlı olduğunu belirtti. Tüm “Ülkemizde ve dünyada ekonomik krizin etkileri, yeni boyutlar kazanarak ve genişleyerek devam etse de ramazan bayramımızın umut dolu geleceğimize vesile olacağına yürekten inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

“Bayram sevincini korku ikliminden uzak doya doya yaşayalım”

Ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşlara seslenen Mehmet Tüm, bayramı iktidar gölgesinde değil, aileleriyle birlikte huzurlu bir ortamda geçirmelerini diledi. Tüm, “Yaşam hevesi elinden alınan sevgili hemşerilerim, bu bayram ailelerimizle, çocuklarımızla, torunlarımızla, büyüklerimizle bayram sevincini ve neşesini korku ikliminden uzak doya doya yaşayalım.” diyerek duygularını dile getirdi.

“Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, esenlikler dilerim”

Son olarak, Tüm, Ramazan Bayramı’nın ülkeye ve tüm insanlığa sevgi, huzur, refah ve adalet getirmesini diledi. Tüm, “Emeğin, barışın, demokrasinin ve sağlığın egemen olduğu bir ülke ve dünya dileği ile ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, esenlikler dilerim.” sözleriyle mesajını tamamladı.

Haber: Bülten

Ensar Aytekin İktidar Olma Sözü Verdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu