GündemÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

MERHABA AFRİN’E YOLA ÇIKTI…

MERHABA Gazetesi İmtiyaz Sahibi Semra Aman Akyürek ve Yazı İşleri Müdürü Kamil Akyürek, Afrin’de sürdürülen ‘Zeytin Dalı’ operasyonunu takip etmek için dün yola çıktı. Afrin’den haberleri gazetemiz ve www.gazetemerhaba.com internet sitemizden takip edebileceksiniz.
Türkiye’nin kalbi Afrin’de atıyor. Terör örgütlerine karşı Mehmetçiklerimiz tarafından verilen mücadelenin an be an takipçisiyiz. Afrin’de sürdürülen ‘Zeytin Dalı’ operasyonunu takip etmek üzere Afrin’e yola doğru yola çıkan Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Semra Aman Akyürek ve Yazı İşleri Müdürü Kamil Akyürek, gelişmeleri okurlarımız için bizzat takip edecek. Balıkesir’den Afrin’e giden ilk ve tek gazeteciler olan MERHABA ekibi, Balıkesir için, Türkiye için bölgenin nabzını tutacak.
CANLI YAYINLAR
Afrin’de neler yaşanıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahraman Mehmetçikleri, teröristlerle nasıl mücadele veriyor? Hepsi ve çok daha fazlası Balıkesir’in en cesur gazetesi MERHABA’da olacak. İnternet sitemiz www.gazetemerhaba.com ve sosyal medya hesaplarımızdan yapacağımız canlı yayınları, Afrin’den anlık gelişmeleri siz değerli okurlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Sizleri seviyoruz. Milletin sesi olan Merhaba’da bukez Afrinden sesleniyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu