SporGündemİlçe Haberleri

Merkez Grubu’nda sona doğru

Merkez Grubu’nda lig bitimine 3 hafta kala şampiyonluk yarışı hız kazandı.

MERKEZ GRUBU’NDA SONA DOĞRU

Balıkesir Süper Amatör Merkez Grubu’nda lig bitimine 3 hafta kala şampiyonluk yarışı hız kazandı. Merkez Grubu’nda puan mücadelesi veren takımların arasında çok büyük bir puan farkı olmamakla birlikte liderlik koltuğunda boy gösteren yarışmacı ekiplerin mücadeleleri ile ligin 16. Haftası oynanacak.

Balıkesir Süper Amatör Ligi Merkez Grubu 16. Hafta karşılaşmaları ile heyecan devam ediyor. Merkez Grubu’nda liderlik mücadelesi veren takımlar arasında puan farkının az olması sebebiyle liderlik koltuğunun 3 talibi rakiplerine üstünlük sağlamak zorunda. Kendi evlerinde ve deplasmanda oynayacakları kıarşılaşmalar ile yarışmacı ekipler puan tablosunda 3 puan için mücadele verecekler.

Merkez Grubu’nda Gaziosmanpaşaspor, averaj fazlası ile lider konumunda

Merkez Grubu’nun iddialı ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor, bu sezon kendi evinde ve deplasmanda karşılaştığı 13 müsabakada 11 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 33 puan toplayıp, lider konumunda bulunuyor. Sındırgı Belediyespor ise ligde karşılaştığı rakipleri arasında 11 Galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 33 puan toplayıp, 2. Sırada bulunuyor.

Gaziosmanpaşaspor, bu sezon 33 kez rakip fileleri havalandırırken, kendi kalesinde ise 8 gole engel olamadı ve 29 averaj ile mücadelesine devam ediyor. Sındırgı Belediyespor ise kendi evinde ve deplasmanlarda 32 gol atıp, kendi kalesinde ise 10 gol görüp 22 averajı bulunuyor. Merkez Grubu’nda Gaziosmanpaşaspor, averaj fazlası ile lider konumunda bulunuyor.

Sezona iddialı başlayan Bigadiç Belediyespor

Bigadiç Belediyespor ise sezon başında iyi bir başlangıç yapmıştı ve uzun bir süre boyunca da liderlik koltuğunu yarışmacı ekiplere vermemişti. Ancak kendi evinde Sındırgı Belediyespor yenilgisi ve deplasmanda Gaziosmanpaşaspor yenilgileriyle liderlik koltuğunu önce Sındırgı Belediyespor’a daha sonra ise Gaziosmanpaşaspor’a teslim etti.

Bigadiç Belediyespor, bu sezon oynadığı 13 müsabakanın genelinde 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile puan cetvelinde 33 puan toplayıp, rakiplerini 3. Sıradan takip ediyor. Ligde oynadığı mücadelelerde ise rakip fileleri 36 kez havalandırıp, kendi kalesinde ise 11 gole engel olamadı ve 25 averaja sahip.

Orta Merkez Grubu

Balıkesir Süper Amatör Ligi Merkez Grubu 16. Hafta karşılaşmaları şu şekilde:

Etiborspor vs Kepsut Belediyespor

Gökköyspor vs Bigadiç Belediyespor

Sındırgı Belediyespor vs Yakupköyspor

Gaziosmanpaşaspor vs Yenisanayispor

İvrindi Belediyespor bu haftayı BAY geçiyor

Bülten

Diğer spor haberleri için tıkla

Bizi diğer sosyal medya hesaplarımızdan takip ettiniz mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu