GündemGörüntülü HaberlerTürkiye Gündemi

Merve’nin Kriz Anları

Merve’nin Kriz Anları. Acun Ilıcalı’nın sevilen programı Survivor’ da bu sene diskalifiye haberleri gündemde. En son diskalifiye edilen Merve’nin görüntüleri, sosyal medyanın gündemine oturdu.

 

 

Merve’nin Kriz Anları. Acun Ilıcalı’nın sevilen programları arasında yer alan Survivor ‘da bu sene yarışmayı bırakanların sayısı yükseldi. Ilıcalı’nın programı Survivor 2023’e diskalifiye edilen Merve Yıldırım damgasını vurdu.

Merve’nin diskalifiye haberleri çok konuşulmuştu. Sosyal medyada Merve’nin yanında olan kitle Acun Ilıcalı’nın haksızlık yaptığını belirten paylaşımlar yaptı.

 

Ddf 4

Acun Ilıcalı, şu ifadeleri kullanarak Merve Yıldırım’ı dikalifiye etti;

Ilıcalı “Hayretler içerisindeyim. Bunu yapanı görmedim biliyor musunuz? Bugün yaşadığımız olay bana göre Survivor’da çok çok nadir görebileceğimiz bir olay. Bencil olmamak zorundasın, kendini düşünemezsin. Sen başkaları için bir şey yapan biri misin genelde nasıl birisisindir? Ben kendime ders vermeyi kaçırmışım. Bu arkada bir meşalen var ya, onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor’a renk kattın. Şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin” dedi.

 

Fdf 1

 

Yaşanan gelişmenin ardından Merve’nin adada yaşadığı anlar ve geçirdiği sinir krizi görüntüleri Survivor’un sitesinde yayınlandı. Bu görüntülerden sonra Merve sosyal medyada gündem oldu.

 

Haber : Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu