İlçe HaberleriSiyaset

Mesut Eray “Gençler isteyecek biz yapacağız”

Cumhur İttifakı'nın Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, gençlerin geleceği için taşıdığı güveni ve projelerini açıkladı.

Mesut Eray “Gençler isteyecek biz yapacağız”

Mesut Eray Gencler Isteyecek Biz Yapacagiz 1

“Gençler, bu şehrin geleceğini şekillendirecek”

Seçim çalışmalarına sahada hız kesmeden devam eden Eray, gençlerin donanımlı bir şekilde hayata hazırlanması gerektiğini vurguladı. “Her alanda yetkin gençler, bu şehrin geleceğini şekillendirecek” diyen Eray, gençlere yönelik çeşitli projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Gençlere Yeni Spor Kapısı

Altıeylül Gençlik Etüt ve Spor Merkezi’nin önemine değinen Eray, bu merkezin spor ve eğitimde öncü bir rol oynayacağını ifade etti. “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin her alanda yetkin ve başarılı olmalarını sağlayacağız” diyen Eray, merkezin açık ve kapalı aktivite alanlarıyla gençlerin fiziksel aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri bir ortam sunacağını belirtti.

Mesut Eray Gencler Isteyecek Biz Yapacagiz 2

E-spor’da Yenilikçi Adım

Sanat atölyeleriyle gençlerin yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyacaklarını söyleyen Eray, gençleri eğitime odaklanmaları konusunda teşvik edeceklerini ve akademik başarılarını destekleyeceklerini ifade etti. Ayrıca, teknolojiye ilgi duyan gençlere yönelik E-Spor alanlarıyla interaktif ve rekabetçi ortamlar sağlayacaklarını belirtti.

“Gençler isteyecek, biz yapacağız”

Eray, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın öncülüğünde Türkiye için örnek olan Dijital Gençlik Merkezi’ni örnek alacaklarını da vurguladı. “Kısacası, gençler isteyecek, biz yapacağız” diyen Eray, gençlerin ihtiyaçlarına yönelik projelerle hizmet etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Haber: Bülten

Mesut Eray “Kırsal mahalleler cazibe merkezi olacak”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu