Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Mesut Eray, Selimiye ve Dinkçiler Mahallelerine Yeni Sosyal Tesisler Vaat Ediyor

Eray, ‘Dinkçiler gençleri isteyecek, Mesut abiniz yapacak.’

Mesut Eray, Selimiye ve Dinkçiler Mahallelerine Yeni Sosyal Tesisler Vaat Ediyor

Eray, ‘Dinkçiler gençleri isteyecek, Mesut abiniz yapacak.’

Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Selimiye ve Dinkçiler mahallelerine yönelik vaatlerini açıkladı. İftar programına katılan Eray, Selimiye Mahallesi’ne güzel bir sosyal tesis kazandırma sözü verirken, Dinkçiler Mahallesi’nde gençlerin taleplerini karşılamak üzere müzik okulu ve halı saha vaatlerinde bulundu.

Selimiye Mahallesi’ne Yeni Bir Sosyal Tesis: Selimiye Mahallesi’ndeki iftar programında konuşan Mesut Eray, burayı baba ocağı Ayvatlar ve ana ocağı Ovaköy Mahallesi’nden sonra kendisi için özel bir yer olarak nitelendirdi. Selimiyelilere hitaben yaptığı konuşmada, bölgedeki kahvehanenin yanındaki marketle birlikte yıkılarak modern ve kullanışlı bir sosyal tesis yapacaklarını söyledi.

Mesut Eray Selimiye Ve Dinkciler Mahallelerine Yeni Sosyal Tesisler Vaat Ediyor 1S

Ulaşım Konusundaki Açıklık: Aynı zamanda Selimiye mahallesinde dolaşırken yayılan bir söylentiye de açıklık getiren Eray, mahalleden şehir merkezine ulaşımı sağlayan otobüslerin kaldırılacağı söylentisinin asılsız olduğunu belirtti. Bu konuda Belediye Başkanı ile görüştüğünü ve böyle bir planın olmadığını dile getirdi.

Mesut Eray Selimiye Ve Dinkciler Mahallelerine Yeni Sosyal Tesisler Vaat Ediyor 2S

Dinkçiler Mahallesi’nde Gençlere Yatırım: Teravih sonrası Dinkçiler Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Eray, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gençlerin taleplerini değerlendiren Eray, mahalleye bir müzik okulu ve halı saha sözü verdi. Ayrıca, ROMSPOR Kulübü kurulması talebine Meclis Üyesi adayı İsmet Deniz’in destek vereceğini ifade etti.

Mesut Eray Selimiye Ve Dinkciler Mahallelerine Yeni Sosyal Tesisler Vaat Ediyor 3D

Mesut Eray, Selimiye ve Dinkçiler mahallelerine yönelik vaatleriyle, Altıeylül Belediye Başkanlığı için projelerini ve hizmetlerini vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor.

Mesut Eray Selimiye Ve Dinkciler Mahallelerine Yeni Sosyal Tesisler Vaat Ediyor 4D

Cumhur İttifakı’nın Balıkesir adayları “Gerçek Belediyecilik Yemini” etti

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu