Gündemİlçe Haberleri

Meteoroloji’den Balıkesir’in 12 İlçesine Fırtına Uyarısı

Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü yarın sabah saatlerinden itibaren Balıkesir'in 12 ilçesine şiddetli fırtına uyarısı yaptı.

Meteoroloji’den Balıkesir’in 12 İlçesine Fırtına Uyarısı

Meteorolojiden Balikesirin 12 Ilcesine Firtina Uyarisi 1
Meteoroloji’Den Balıkesir’in 12 İlçesine Fırtına Uyarısı

Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü, yarın sabah saatlerinden itibaren Balıkesir il merkezi ile Bandırma, Burhaniye, Edremit, Gönen, İvrindi, Susurluk, Gömeç, Balya, Erdek, Havran, Marmara Adalar ve Ayvalık ilçelerinde etkili olması beklenen kuvvetli rüzgarlar konusunda vatandaşları uyardı.

Meteorolojiden Balikesirin 12 Ilcesine Firtina Uyarisi 2

Cumartesi Sabah Başlayacak

16 Aralık Cumartesi sabahından 17 Aralık Pazar sabahına kadar, Kuzey-Kuzeydoğu yönlerden esecek olan rüzgarın, yer yer fırtına hızına (50-80 km/sa) ulaşması bekleniyor. Bu durumun ulaşımda aksamalara, çatı uçmalarına, ağaç ve direk devrilmesine neden olabileceği belirtilerek, vatandaşların bu olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı.

Meteorolojiden Balikesirin 12 Ilcesine Firtina Uyarisi 3

Meteorolojiden Uyarı

Meteoroloji yetkilileri, özellikle açık alanlarda çalışan ve seyahat eden vatandaşların dikkatli olmalarını, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olası risklere karşı önlem almalarını tavsiye etti. Ayrıca, sürücülerin de dikkatli olmaları ve hızlarını rüzgar şartlarına uygun bir şekilde ayarlamaları önemle belirtildi.

Haber Merkezi

Meteoroloji Önümüzdeki 2 Gün İçin Balıkesir’i Uyardı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu