GündemSiyaset

MHP Gömeç ve Susurluk’da İddialı

MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, Gömeç ve Susurluk ilçelerinde iddialı olduklarını belirtti.

MHP Gömeç ve Susurluk’da İddialı

MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, Gömeç ve Susurluk ilçelerinde iddialı olduklarını belirtti. Gömeç Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan ve Susurluk Belediye Başkan Adayı Fahrettin Şener ile birlikte iki ilçeyi de kazanacaklarına emin olduklarını ifade etti.

Cumhur İttifakı çerçevesinde her iki ilçede de AK Parti ile uyum içinde belediye meclis üyesi listesini tamamladıklarını belirten Başkan Tunç, adaylar ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte saha çalışmalarına devam ettiklerini vurguladı.

Gömeç ve Susurluk’un yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’na geçeceğini söyleyen Tunç, yapılan çalışmalarla ilgili olarak, “İki ilçemiz ile birlikte toplamda 20 ilçede MHP olarak AK Parti ile uyumlu bir çalışma sergiledik ve birlikte belediye meclis üyesi listesini tamamladık. Cumhur İttifakı’nın başarısı için el birliği ile çalışacağız, başta Susurluk ve Gömeç ilçeleri olmak üzere diğer ilçelerimizde de kazanmak için mücadele edeceğiz. Balıkesir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın tekrardan seçimi kazanması için MHP olarak var gücümüz ile sahadayız” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu