GündemSiyasetTürkiye Gündemi

MHP’DE HEDEF ‘BALIKESİR’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Teşkilatı ve Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç,  Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile görüştü

MHP İl Başkanı Suat Par, yaptığı açıklamada, Proğramın amacını, “Teşkilat mensuplarının liderle birebir görüşmesini sağlama, ülke gündemiyle ilgili gelişmeler konusunda ilk ağızdan Ülkücü hareketin değerlendirmelerini öğrenme, lidere ve teşkilata olan bağlılıklarını bildirmek” olarak açıkladı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, genel merkez binasında heyete hitap ettiğini belirten Par, Bahçeli’nin, konuşmasında, Ülke güvenliğinin çok önemli ve hassas bir durum olduğunu ve milliyetçi hareket partisinin 48 yıllık siyasi geleneğinin gereğini yaptığını, dolayısıyla Ülkücü Hareketin durum ve duruşunun bu çerçevede değerlendirilmesi gerektiğini ifade ettiğini söyledi.

 

‘Dün Türkeş’siz Bugün Bahçeli’siz’

Par, Bahçeli’nin, bunun yanında Ülkücü hareketin, son zamanlarda küresel güçlerin ve yerli işbirlikçilerinin saldırısı altında olduğunu, bu durumun sürekliliğini devam ettirdiğini ifade ettiğini belirttiğini söyledi.

Bu saldırıların, eleştirilerin son bulmasının Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü Hareket misyonunu tamamladığı anlamına geleceğini ifade eden Par, “Dün Başbuğ Alparslan Türkeş’ siz Türk Milliyetçiliği arayışında olanlar, bu gün Devlet Bahçeli ‘siz Milliyetçi Hareket Partisi arzulamaktalar” dedi.

Bahçeli ‘Balıkesir’i Alın’

Ülkücü hareketin Liyakatli ve sadakatli kadrolarının buna asla müsaade etmeyeceğini vurgulayan Par, Bahçeli’nin, ilave olarak Kuvayı Milliye şehri Balıkesir’de 2019 yerel ve genel seçimlerinde mutlak başarı istediğini belirterek  “Balıkesir’i alın” talimatı verdiğini belirtti.“Bizlerde bu talimatlar doğrultusunda yılmadan, yorulmadan çalışma sözümüzü yineledik” diyen Par, sonrasında heyetin rahmetli Başbuğ  Alparslan Türkeş’in kabrini ve Anitkabir’ i ziyaret ederek Proğramı bitirdiklerini kaydetti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu