GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

MiLLET BAHÇESİN’DEKİ BİNA’YA BAYRAK YAKIŞTI

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde Bigadiç Belediyesi tarafından hazırlanan proje ile Milet Bahçesi rekreasyon alanı oluşturuldu. 1071 dönümlük alanda yapılanmimari yapılar dikkat çekerken, tarihi Hükumet Konağı müzesininde tamamlanması sonrasında binalara asılan bayraklar güzel bir görüntü oluşturdu.

 

“MİLLETİMİZ BAHÇE’DE NEFES ALACAK

 

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, İlçemiz girişi çay kenarı mevkiinde yaptığımız 1071 dönümlük Millet Bahçesi projesi rekreasyon alanını yöresel mimaride taş yapı köy evleri,göletler,paramator uçus pisti,meyve bahçeleri ve yürüyüş alanları ile Bigadiç halkımız için nefes alınabilecek şekilde tasarladık”dedi.

 

 

MİLLETİN BAHÇESİNDE YAŞAYAN TARİH

 

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu “Bigadiç’e bir bütün olarak bakıyoruz.Hemşehrilerimizin,ilimizin, çevre il ve ilçelerdeki vatandaşlarımızın nefes alacağı,dinlenme ve eğlenme alanı olacak olan Millet Bahçesi Rekreasyon alanında ilçemizin 1943 yılında yapılan hükümet binasının aynısı olarak inşaa edilen birde müze bulunuyor ve Bigadiç Hükümet Konağında Türk bayrağımız dalgalanmaya başladı.”dedi.Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu