GündemSiyaset

Millet İttifakı’nın adayı milletle içiçe

Millet İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Esin Balıbek seçim çalışmalarını dün gece ilçeye bağlı Aliağa, Dallımandıra ve Sarıalan kırsal mahalleleri ile sürdürdü.

Esi̇n Balibek 6
CHP ve İYİ Parti Altıeylül İlçe başkan ve yöneticileri ile iki partiden belediye meclisi üyesi adaylarının da katıldığı çalışmada köy kadınları ile bir araya gelen Balıbek, çocuklara boyama kitapları hediye etti.

Kahvelerde kendisi ile birlikte belediye meclisi üyesi adaylarını tanıtan, projelerini anlatıp, destek isteyen Balıbek , halkın sorun ve isteklerini ise tek tek not aldı. Balıbek, kahvedeki vatandaşlara elleriyle çay servisi de yaptı.

Esi̇n Balibek 5
ROZET TAKTI

Kırsal mahallelerde yaşanan su, yol gibi alt yapı sorunlarını çözeceğini söyleyen genç aday , kırsal mahallelere kültür evi, düğün salonu, aş evi vb. hizmetler kazandırmak istediğini açıkladı.
Aliağa ve Dallımandıra’da CHP’ye katılan vatandaşlara rozet takan Esin Balıbek, partiye yeni üyeler kazandırmanın sevincini yaşadığını söyledi.
İYİ Parti ile daha güzel bir Altıeylül için el ele verdiklerini belirten CHP’li Balıbek, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İYİ Partili İsmail Ok için de oy istedi. Balıbek, “Halkımızın da desteği ile 31 Mart’taki seçimi kazanacağız” dedi.(CHP Altıeylül)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu