GündemÇocukçaEğitim

MİNİK İZCİLER İŞ BAŞINDA

Sevgili çocuklar, bugün ‘Çocukça’ sayfamızda Ali Şuuri İlkokulu’nun izcileri var. Ali Şuuri İlkokulunun minik izcileri birbirinden güzel izcilik faaliyetlerini anlatırken, İzcilerin örnek tutum ve davranışlarını sizlerle paylaştılar.

Öğretmenleri İzci Lideri Cahide Güngör öncülüğünde izcilik yapan Ali Şuuri’nin minikleri, izcilerin örnek tutum ve davranışlarını anlattılar. İzci Türesini paylaşan miniklerin, büyüklerine bir de mesajları var.

İZCİ TÜRESİ

Bizler ümitleriyiz bugünün, yarının
Küçücük askerleriyiz koskocaman Dünya’nın
Biz kardeşlik ve sevgiyiz
Biz hepimiz izciyiz

Elif Eslem Selçuk: İzci olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Biz izciler olarak doğayı korumanın önemini biliyoruz. İzcilik türesinde olan en önemli şey doğayı sevmek ve doğayı korumak. Ağacın, bitkilerin değerini bilmek. Doğruluk ve dürüstlükten ayrılmamak. Ben de hayatım boyunca bu izcilik kurallarını sahipleneceğim.

Elif Uçar: İzcilik çok eğlenceli. Biz izciliğe adım attığımız andan itibaren daha duyarlı oluyoruz. İzcilik sayesinde daha duyarlı ve hoşgörülü insanlar oluyoruz. Doğamıza, çevremize ve dünyamıza karşı çok daha duyarlı oluyoruz. Sorumluluklarımızın farkına varıyoruz.

Metehan Kaleli: İzcilik çok güzel ve eğlenceli. Biz izci olmanın önemini fark ettiğimiz andan itibaren çevremize karşı daha duyarlı ve hoşgörülü oluyoruz. İnsanlara yardım ediyoruz. Doğayı koruyoruz.
Ziya Bartu Gül: Ben izci olmayı çok sevdim. Çünkü insanlara yardım ediyoruz. Doğayı ve insanlığı seviyoruz. Sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz.

İrem Çoban: Cahide Öğretmenimi ben çok seviyorum. İzciliği bize öğretti. Çok güzel etkinlikler yaptık. İzci olduğum için gurur duyuyorum.

Yağmur Yılmaz: İzci olmak çok güzel bir duygu. İzci olduğumuz için insanları seviyoruz. Doğaya karşı daha duyarlı oluyoruz. Arkadaşlarımızla daha iyi anlaşıyoruz.

Yağızhan Yılmaz: İzci olduğum için gurur duyuyorum. Doğayı çok seviyorum ve insanlara yardım etmek beni çok mutlu ediyor.

Elif Ece Tümen: İzci demek çevresine yardım etmeyi seven, insanları ve doğayı sevenler demektir.

Utku Kuşçu: İzcilik bize sorumluluk almayı öğretir. İzciler her zaman örnek insanlardır.

Nisa Çoban: İzcilik bize doğru davranmayı ve sorumluluk sahibi olmayı öğretir.

Ahmet Arda Özel: İzcilikte en önemli kural doğayı sevmektir.

Elif Aygün: İzcilerin yaşamında en önemli olgu doğru ve dürüst olmaktır. İnsanları ve doğayı çok severiz.

Semih Yılmaz: İzcilik türesine göre doğayı sevmek şart. Biz sorumluluklarımızı yerine getirince doğayı sevince herşey daha güzel olur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu