Eğitimİlçe Haberleri

Minik Yazar Müdür Tatlı İle Buluştu

Ezgi'nin Merhameti isimli ilk hikâye kitabıyla edebiyat dünyasına adım atan Karesi Ercan Kıvrak İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif Cansu Okay, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı ziyaret etti.

Minik Yazar Müdür Tatlı İle Buluştu

Minik Yazar Mudur Tatli Ile Bulustu 1

Minik Yazar Kitabını İmzalayarak Hediye Etti

Elif Cansu, İl Müdürü Ali Tatlı ile gerçekleşen buluşmada yazdığı kitabını müdüre imzalayarak hediye etti. Kitap yazma süreci ve içeriği üzerine Tatlı ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Elif Cansu, serinin devamının geleceğini ifade ederek heyecanını paylaştı.

Yazarlık Becerilerinin Önemi Vurgulandı

Buluşmada çocukların yazarlık becerilerini geliştirmesi, hayal güçlerini kullanarak kendilerini ifade etmelerinin ve düşüncelerini yazılı olarak aktarmalarının önemi vurgulandı. Ali Tatlı, bu becerilerin çocukların gelecekteki başarıları için kritik olduğuna dikkat çekti.

Minik Yazar Mudur Tatli Ile Bulustu 2

6 Yaşından Beri Hikâye Yazıyor ve Çizimleri Kendi Yapıyor

6 yaşından itibaren hikâyeler yazmaya başlayan Elif Cansu, hikâyelerinde yer alan çizimleri de kendi yapıyor. Ezgi’nin Merhameti isimli kitabında yer alan Ezgi karakteri ile okuyuculara keyifli bir yolculuk sunan minik yazar, ilerleyen günlerde yine Ezgi karakteri ile bir kitap serisi hazırlamaya başladığını söyledi.

Elif Cansu İmza Günlerine Çağrılıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında okullardan imza günlerine çağrılan Elif Cansu, Balıkesir’de önemli bir farkındalığın oluşmasına katkı sağlıyor.

Minik Yazar Mudur Tatli Ile Bulustu 3

Aile Elif Cansu’yu Gururla Destekliyor

Elif Cansu’nun yazdığı kitap sonrasında oluşan ilgiden dolayı ailesi, kızlarının bu başarısından gurur duyduklarını belirterek desteklerini sürdürdüklerini ifade etti. Aile, özellikle bilişim alanındaki bağımlılığın azaldığını ve Elif Cansu’nun sanal bağımlılığa karşı tutumunun değiştiğini vurgulayarak, minik yazarlarının bu alandaki yeteneklerini gelecekte de geliştirmesini umuyor.

Haber: Bülten

Balıkesirli Minik Yazarın Kitabı Okuyucularla Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu