Spor

MKE Ankaragücü’nün İlk Maçı Ne Zaman Olacak ?

MKE Ankaragücü, Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Ayrıca, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında bu sezon Ankara'da olacak.

MKE Ankaragücü’nün İlk Maçı Ne Zaman Olacak ?… MKE Ankaragücü, Süper Lig’de ilk 3 maçında galibiyet sahibi olamadı. Ayrıca, başkentte sezonun ilk maçında renktaşını konuk edecek. Eryaman Stadı’nın zeminin hazır olmaması nedeniyle ligin 2. haftasındaki Yukatel Adana Demirspor maçını İstanbul’da oynayan sarı-lacivertliler, ilk kez kendi evinde sahaya çıkacak.

Mke Ankaragücü'Nün İlk Maçı Ne Zaman Olacak ?

Fenerbahçe, bu sezon ligde 2, Avrupa’da ise 6 maça çıktı. Devamında, hepsini kazandı. Ankara’da da galip gelerek lider olarak İstanbul’a dönmek istiyor. Eryaman Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak maçı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

İki takım arasındaki 107. randevu

Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü, ligde yarın 107. kez karşı karşıya gelecek. İki takım Eryaman Stadı’nda sahaya çıkacak. Ayrıca, iki takım arasında geride kalan 106 lig maçında Fenerbahçe’nin galibiyet sayısında 68-11 üstünlüğü bulunuyor. Renktaşlar, 27 maçta ise eşitliği bozamadı. Fenerbahçe’nin ligde attığı 198 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 72 golle karşılık verdi.

Mke Ankaragücü'Nün İlk Maçı Ne Zaman Olacak ?

Ankara’daki maçlar

İki takım ligde şimdiye dek Ankara’da 52 kez karşılaştı. Fenerbahçe, genel toplamdaki üstünlüğünü Ankara’daki maçlarda da gösterdi. Ayrıca, renktaşına galibiyet sayısında 29-7 üstünlük kurdu. İki ekip Ankara’daki 16 maçta da eşitliği bozamadı. Bunun yanında, Başkentte Fenerbahçe 89, MKE Ankaragücü ise 36 gol attı.

Mke Ankaragücü'Nün İlk Maçı Ne Zaman Olacak ?

Farklı skorlu galibiyetler

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü karşısında en farklı galibiyetini 2010-2011 sezonunda İstanbul’da 6-0’lık skorla elde etti. AA’nın edindiği bilgiye göre, MKE Ankaragücü ise Fenerbahçe karşısında ligde en farklı galibiyetini 2018-2019 sezonunun ilk yarısında İstanbul’da 3-1’lik skorla aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu