Eğitimİlçe Haberleri

Müdür Tatlı Öğrencilerle Birlikte Mutfakta

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, eğitimde başarılı ve yenilikçi projelerle öğrenci, öğretmen ve yöneticileri bir araya getirerek eğitim kalitesini artırmaya devam ediyor. Projeler kapsamında ziyaretlerine devam eden Müdür Tatlı öğrencilerle yemek yaptı.

Müdür Tatlı Öğrencilerle Birlikte Mutfakta

Mudur Tatli Projeleriyle Egitime Yon Veriyor 2
Müdür Tatlı Öğrencilerle Birlikte Mutfakta

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü  “Pusulam Öğretmenim ve “Öğrenmek Birlikte Güzel” isimli 2 yeni proje başlattı. Yeni projeleri kapsamında Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı etkinlikler oluşturmaya ve okulları ziyaret etmeye devam ediyor.

Mudur Tatli Projeleriyle Egitime Yon Veriyor 1

Öğrencilerle Birlikte Yemek Yaptı

“Öğrenmek Birlikte Güzel” projesi kapsamında gerçekleştirilen Aralık ayı etkinlikleri, İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın Dursunbey ilçesindeki Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretiyle başladı. Programda öğrencilerin yöresel kıyafetlerle karşıladığı Müdür Ali Tatlı, “Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı”nda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Müdür, önlüğünü giyerek öğrencilerle birlikte Tirit yemeği yapımını gerçekleştirdi ve Balıkesir mutfağına vurgu yaparak öğrencilerle sohbet etti.

Mudur Tatli Projeleriyle Egitime Yon Veriyor 3

Filistin Şehitleri Anısına Dursunbey Ziyareti

Dursunbey Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu ziyaretinde, Müdür Ali Tatlı öğrencilerle bir araya geldi. Filistin’deki şehitleri anma etkinliği düzenlendi.

Minik Öğrencilerle Taş Boyama Etkinliği

Sabahattin Göndür İlkokulu’nda düzenlenen taş boyama etkinliğinde, İl Müdürü Ali Tatlı, öğrencilerle birlikte taş boyama etkinliği yaptı. Bu etkinlik, öğrencilerin stresini azaltan, yaratıcılığı artıran ve sosyal bağları güçlendiren bir faaliyet olarak ön plana çıktı.

Mudur Tatli Projeleriyle Egitime Yon Veriyor 4

“Pusulam Öğretmenim” Projesi Söyleşisi

Dursunbey Sarı Hoca Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen öğretmen buluşmaları, “Pusulam; Öğretmenim” projesi kapsamında düzenlendi. İl Müdürü Ali Tatlı, öğretmenlerle seçmeli dersler, adab-ı muaşeret dersi, değerlerin öğrencilere kazandırılması gibi konularda sohbet gerçekleştirdi.

Haber: Elif Şahin

Müdür Tatlı 3 Boyutlu Maden Sahası Dersine Katıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu