Eğitimİlçe Haberleri

Müdür Tatlı Öğretmenlerle Edremit’te Buluştu

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, "Pusulam, Öğretmenim" Projesi İle Edremit’te Öğretmenlerle Buluştu

Müdür Tatlı Öğretmenlerle Edremit’te Buluştu

Mudur Tatli Ogretmenlerle Edremitte Bulustu 1
Müdür Tatlı Öğretmenlerle Edremit’Te Buluştu

Altınoluk Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, “Pusulam, Öğretmenim” projesi kapsamında Edremit ilçesinde görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Mudur Tatli Ogretmenlerle Edremitte Bulustu 2
Müdür Tatlı Öğretmenlerle Edremit’Te Buluştu

Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümünden Lezzetli Başlangıç

Edremit ilçesindeki farklı okullardan 30 öğretmenin katılımıyla düzenlenen buluşma, Altınoluk Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Etkinliğin başlangıcında, okulun Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümünden öğrenciler, yöresel yemek sunumu ile öğretmenleri ağırladı. Bu samimi atmosferde öğretmenlerle birlikte yemek yiyen İl Müdürü Ali Tatlı, farklı branşlardan ve kademe seviyelerinden gelen meslektaşlarıyla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Mudur Tatli Ogretmenlerle Edremitte Bulustu 3

Hedef: Eğitimde Niteliği Artırmak

Buluşmada, eğitimle ilgili her konunun samimi bir sohbet eşliğinde ele alındığı belirtildi. İl Müdürü Ali Tatlı, Balıkesir’deki eğitim kalitesini daha da artırma hedefi doğrultusunda öğretmenlerin sorularını cevaplandırdı. Ayrıca, öğretmenlerin görüşleri dinlenerek, talep ve istekleri alındı. Öğretmenler, görev yaptıkları okul yapısı ve çevre şartları nedeniyle sahada uygulamada zorlandıkları konuları dile getirirken, eğitime dair hayallerini farklı bakış açılarıyla İl Müdürüne sundular.

Haber Merkezi

MEB: Yarıyıl Tatilinde Ödev Yok Eğlenceli Etkinlik Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu