GündemDünyadan HaberlerÖzel Haberler

MUHTARDAN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

MUHTARDAN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

Aygören Mahalle Muhtarı Kemal Temiz, mahalle sakinlerinden yürüme engelli Hasan Kotancı’nın akülü arabasını yeniledi. Muhtar Temiz, herkesin bir engelli adayı olabileceğini vurgulayarak önemli açıklamalarda bulundu.

Aygören Mahalle Muhtarı Kemal Temiz, bir hayata dokundu. Mahallesinde yürüme engeli bulunan ve zorluklar yaşayan Hasan Kotancı’nın akülü arabasının bozulması ve iş göremez hale gelmesinin ardından yardıma Aygören Mahalle Muhtarı Kemal Temiz yetişti. Hasan Kotancı’ya akülü arabasını teslim eden  Muhtar Kemal Temiz, ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olduğunu söyledi. Hasan Kotancı ise Aygören Mahalle Muhtarı Kemal Temiz’e teşekkür etti.

“GÖZ ARDI ETMEMEK GEREK”

Engelli vatandaşların ihtiyaçları ihtiyaçlarına ulaştırma noktasında daha duyarlı olunması gerektiğini belirten Aygören Mahalle Muhtarı Kemal Temiz, “Mahallemizde yatağa bağımlı olan yürüme engelli Hasan kotancı adlı vatandaşımızın akülü arabasını yenileyerek ona teslimatını gerçekleştirdik. Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Bunu gözardı etmeden engelli vatandaşlarımıza yardım etmeli ve yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Ben bu konuda tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Aynı zamanda Hasan Kotancı kardeşimiz de arabasını güle güle kullansın” ifadelerini kullandı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu