Gündem

MUHTARLAR, DEVLET İLE VATANDAŞ ARASINDA KÖPRÜDÜR

Vali Ersin Yazıcı, Karesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Düzenlenen İftar programına Vali Ersin Yazıcı, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Deneği (MÜSİAD) Balıkesir Şubesi Başkanı Tuncay Yıldız, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Ezanın okunması ile açılan iftar ve yemek duasının ardından teşekkür konuşması yapan Karesi Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Aygül, “Bu iftar programının muhtarların birlik içinde hareket ettiğinin en güzel örneği teşkil ettiğini belirterek Muhtarlar Derneği olarak vermiş olduğumuz iftar yemeğine katılan herkese hoş geldiniz diyerek katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

HER AKŞAM BALIKESİR’İN FARKLI BİR KESİMİ İLE BİR ARAYA GELİYORUZ

Mübarek Ramazan ayında birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının zirve yaptığını belirten Vali Ersin Yazıcı ise, iftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

On bir ayın sultanı Ramazan ayında halk ile bütünleşmenin duyguların en iyisi olduğunu belirten Vali Yazıcı, “Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle her akşam Balıkesir’in farklı bir kesimi ile bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Bugün de Karesi Muhtarlar Derneğimizin düzenlediği iftara katıldık. Ramazan bereketi, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. Balıkesir’de iftar geleneğimizi mümkün mertebe toplumun her kesimine hitap edecek şekilde organizasyonlarla valiliğimiz, belediyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız sürdürüyorlar. Bu Ramazan gününde bizimle aynı sofrayı paylaştığınız ve burada olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.Bu vesileyle yaklaşmakta olan bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum. Ev sahipliğinizden ve bu güzel organizasyondan dolayı çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız vatandaşlarımızın sorunları ile birebir ilgilenen, halkımızın her zaman rahatlıkla ulaşabildiği yetkililerdir. Bu anlamda sizin çalışmalarınızın bizim için çok büyük kıymeti var. Sizler devletle millet arasında, mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız arasındaki en yakın köprüsünüz.” şeklinde konuştu.

İftar programı, Vali Yazıcı’nın muhtarlarla sohbet ederek, görüş alış verişinde bulunmasıyla son buldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu