GündemEkonomi

MÜSİAD KARAVAN TURİZMİNİ ÖNEMSİYOR

Ülkemizde ve dünyada hızla yükselen karavan turizmi konusunda somut adımlar atmak isteyen MÜSİAD şubeleri geçtiğimiz günlerde bir toplantı düzenledi.

Yaşanan salgın sebebiyle yeni alışkanlıklar ve yeni sektörler oluştuğunu belirten  MÜSİAD Balıkesir Başkanı Erdem Özer; Balıkesir deniz, dağ ve termal bölgeleri ile karavan turizmi için cazibe merkezi olduğunu ve 3 nokta belirlenip ülkemizde oluşturulmak istenen karavan kamp haritasına işlenmesi için hazır olduklarını belirtti.

MÜSİAD Balıkesir yönetim kurulu toplantısında Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Başkanı Ramazan Bahçavan ve MÜSİAD Turizm Komitesi Başkan Vekili Ümit Hotaman beyi telekonferans ile toplantıya davet edip, kültür ve turizim bakanlığı tarafından verilecek kamp haritasında Balıkesir’de olabilecek yerlerin belirlenmesi üzerine çalışma yapıldı. İl Kültür Turizm Müdürü Mustafa Çaltı beyden  Karavan kampı yapılabilecek yerlerin listesini alarak Büyükşehir Belediyemiz ile beraber bir çalışma içerisinde olduğunu belirten Erdem Özer, “İnşallah şehrimize MÜSİAD’ın  hazırladığı ve destek kapsamında alınan karavan kamp haritasında iki ya da üç noktada yerini alacak şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu