Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündem

Mutlu Eden Filmler

Ne izlemeye karar veremeyenler için mutlu eden filmler ile karşınızdayız. İşte detaylar

 

Mutlu Eden Filmler

Mutlu Eden Filmler sizinle! Mutluluk hissini veren, ara ara göz dolduran, iç ısıtan filmleri sizler için derledik

Amelie (2001)

Amelie, annesini çok küçük yaşlarında kaybetmiştir. Ayrıca babasıyla da iyi bir iletişimi bulunmamaktadır. Hayatını çok sıkıcı bulmaktadır. Oldukça sıradan bir kız gibi görünse dahi hayal dünyası çok başkadır. Bu monoton hayatı onu yeni arayışlara iter. En olmayacak şeylerden mutluluklar yakalamaya çalışır. İnsanların hayatlarına dokunmaktadır. Onlara yardımcı olur, onların işlerini kolaylaştırır, yollarına düşen engelleri kaldırır ama kimse onu görmez, ona tıpatıp karşılık vermez.

Sade bir hayat, elindekiyle mutlu olmak. Ayrıca beklentisiz yaşamak ve yüzlerde oluşan gülümseme ile terapi gibi gelecektir.

Mutlu Eden Filmler

Bu Nasıl Aile! (2013)

David Burke Brad’e haliyle borçlanmaktadır. Brad, David’e zarar vermemek için sadece tek bir şansının olduğunu söyler. Ayrıca izlerken gülmekten midenize ağrılar girecek, gözyaşlarınızı tutamayacaksınız.

Mutlu Eden Filmler

Çikolata (2000)

Küçücük bir Fransız köyü. Sıkıcı, monoton sayılacak derecede sıradan bir yaşam. Bu küçük köyde istediği ortamı oluşturmaya çalışan ve bunun sürdürülmesi için elinden geleni yapan baskıcı bir belediye başkanı. Bütün ön yargıları kırmaya aday, var olan kalıpların dışında hareketi sağlayan ve insanlara farklı farklı bakış açıları kazandıran bir anne-kızın naif mücadelesi sizlere bol bol çikolata yedirecektir. Ayrıca leziz bir seyir keyfi yaşatacaktır..

Mutlu Eden Filmler

Big Fish (2003)

Tim Burton’un klasik özelliğidir. Ayrıca izlediğiniz vakit, rüyadan yeni uyanmış gibi hissetmenize sebep olacak senaryolar sunmaktadır. Aynı zamanda Big Fish iki saat boyunca izletip fantastik bir macera masalının içerisinde keşke hayat da böyle olsaydı dedirtecek türden bir filmdir.

William, babası ile yıllardır görüşmemektedir. Ayrıca babasının hastalığı ile birlikte evine geri döner. Daha sonra gezgin bir satıcı olan babasını daha yakından tanıyabilmek için gençliğinde yaşadığı öyküleri toplamaya başlamaktadır.

Mutlu Eden Filmler

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu