GündemEğitimTürkiye Gündemi

Okullar Ne Zaman Açılıyor?

Okullar Ne Zaman Açılıyor?

 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrencilerin ve velilerin merak ettiği okullar açılacak mı sorusunu cevapladı.

 

Öğrenciler ve Veliler Merak Ediyor

Ülkece yaşadığımız üzücü günler devam ediyor. Deprem felaketinde hayatını kaybedenler ise 38 bini aştı. Bununla birlikte birçok bina enkaz oldu. Mağdur olan depremzedelerin yardımına ise tüm Türkiye koştu. Yaşanılan deprem felaketinin ardından eğitim ve öğretime ara verildi. Sonrasında ise okulların ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Öğrenciler ve velilerin merakla beklediği sorunun cevabını ise Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı.

Okullar Ne Zaman Aciliyor 2

İl Milli Eğitim Müdürleriyle Toplantı Yaptı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların durumuyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürleri ile toplantı online toplantı yaptı. Gerçekleşen toplantının gündemi ise okulların ne zaman açılacağı oldu. Deprem felaketinin ağır yaşandığı 10 ilde eğitim öğretimin başlayacağı tarih belli değil. Bu illerin dışındaki yerlerde ise okulların ne zaman açılacağı merak konusu oldu.

 

Tarihi Açıkladı

Gerçekleştirilen toplantıda açıklamalar yapan Bakan Özer “Eğitimi ne kadar hızlı bir şekilde normalleştirirsek Türkiye’nin de normalleşmesiyle ilgili süreci hızlandırırız. Şu anda eğitim öğretimin başlangıcına yoğunlaşmamız lazım. 20 Şubat’ta 71 ilde eğitim öğretime başlayacağız” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu