GündemTürkiye Gündemi

Otobüsteki Tesettürlü Kadına Hakaret Etti

Otobüsteki Tesettürlü Kadına Hakaret Etti. Bir kadın yolcu toplu taşımaya binen tesettürlü genç kıza hakaret etti.  “Çarşafın bana değiyor, tiksiniyorum sizden” diyerek hakaret eden kadına yolcular tepki gösterdi.

 

Otobusteki Tesetturlu Kadina Hakaret Etti

 

Otobüsteki Tesettürlü Kadına Hakaret Etti. Hakaret eden kadına yolcular “Ya otobüsten aşağıya in ya da genç kızdan özür dile” diyerek tepki gösterdi. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından binlerce kişinin de takdirini kazandı.

 

“Çarşafın bana temas ediyor. Tiksiniyorum sizden”

Edinilen bilgiye göre, Bursa Heykel, Altıparmak, Çekirge, Dikkaldırım ve Hayran Caddelerinden rink yapıp Acemler Metro İstasyonuna yolcu taşıyan B 39 numaralı besleme olarak bilinen küçük otobüse dün akşam saat 20:00 sıralarında binen bir kadın, aynı otobüste yolculuk eden tesettürlü genç bir kıza,  diye bağırmaya başladı. Ardından otobüsteki yolcular şaşkına döndü. İHA’nın edindiği bilgiye göre korkup ağlamaya başlayan genç kıza destek olan otobüsteki yolcular, hakaret eden kadına tepki gösterdi.

 

Otobusteki Tesetturlu Kadina Hakaret Etti 1

 

Özür Diledi

Kadın yolcu artan tepkiler üzerine söylediği sözleri ve ettiği hakaretleri inkar etti. Yolcuların “Ya otobüsü terk et ya da kızdan özür dile” demesi üzerine ettiği hakaretleri yuttu. Genç kızdan özür diledi. Otobüste bulunan genç-yaşlı tüm yolcular hakaret etti. Kadına, “Terbiyesiz in aşağı, özür dile, saygı duyacaksın. Tiksiniyorsan otobüse değil taksiye bin git, çıplak olunca sesiniz çıkmıyor” diyerek tepki gösterdi.

 

Sosyal Medyanın Gündeminde

Otobüsteki o tartışma anlarını cep telefonu ile kaydeden bir kişi görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Kısa sürede binlerce kişi hakaretçi kadına otobüsteki yolcular gibi tepki gösterdi. Ayrıca genç kıza destek verdi. Binlerce kişi tarafından izlenen görüntülerin altına “Hadsize haddini bildirmek, yoksula elbise giydirmek gibidir”, “Helal olsun sana Bursa”, “Burası Bursa” yorumları yazıldı.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Otobüsteki Tesettürlü Kadına Hakaret Etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu