GündemEkonomiİlçe Haberleri

PANELİST: EKREM YAVAŞ

Başkan Yavaş Balıkesir Yatırım Günlerine Panelist Olarak Katıldı. Termal Turizm Konulu Oturuma Panelist Olarak Katılan Tek Belediye Başkanı Oldu.

Balıkesir’in Sındırgı ilçe Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı işbirliği ile düzenlenen Balıkesir Yatırım Günleri kapsamında yer alan Turizm paneline panelist olarak katılan tek belediye başkanı oldu.

SINDIRGI’YI ANLATTI

İlçenin tanıtımına ve turizm odaklı büyümesine ilişkin tanıtım faaliyetlerine oldukça önem veren, yatırımcıların buluştuğu fuar ve panellerde her zaman ilçenin yatırım değerlerini anlatan belediye başkanı Ekrem Yavaş Balıkesir Yatırım Günleri etkinliklerine panelist olarak katıldı. Sındırgı belediyesinden edinilen bilgiye göre, Turizm başlıklı oturuma panelist olarak katılan başkan Yavaş Termal Turizm bölgesi içerisinde yer alan Sındırgı ilçesinin termal kaynakları, doğal güzellikleri ve kültürel değerlerini anlattı. Yatırımcılar için ender bölgelerden biri olan Sındırgı ilçesinin yatırımcıya olan destek ve teşvikleri hakkında detaylı bilgiler vererek ilçeye davet etti.

TURİZM ÖRNEKLERİ PANEL’DE

GMKA ve Büyükşehir işbirliği ile düzenlenen program ekonomi yazarı Serpin Alpaslan’ın sunumu ve Star gazetesi genel yayın yönetmeni Nuh Albayrak’ın moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Balıkesir turizminin masaya yatırıldığı panelde başkan Yavaş Balıkesir geneli turizm potansiyeli ile ilgili önerilerini sunarak doğal şehir Sındırgı’ daki turizm örneklerini anlattı. Turizmle birlikte istihdamın da önemli ölçüde artacağını belirten başkan Yavaş Sındırgı ilçesinin esnafı, vatandaşı, doğal ve kültürel değerleri ile yatırımlara açık olduğunu ve turizme hazır olduğunu vurguladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu