Gündemİlçe Haberleri

Paşalimanı’nda Çalışmalar Başlıyor

Paşalimanı’nda Çalışmalar Başlıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Paşalimanı Adası’nda asfaltlama çalışması yapılmasına yönelik talimat verdi.

YÜCEL BAŞKAN TALİMAT VERDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Paşalimanı Adası’nda asfaltlama çalışması yapılmasına yönelik talimat verdi. Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy Başkan Yılmaz’ın talimatı ile harekete geçerek Saraylar Mahallesi’ndeki kum ve taş ocağı tesislerini ziyaret etti. Başkan Aksoy Saraylar Mahallesi tesislerine gerçekleştirdiği ziyaretinde yapılacak asfaltlama çalışmalarına yönelik ilgili malzemelerin teminin sağlanmasına ilişkin talimatlarını verdi.

SARAYLAR’DAN MALZEMELER ALINDI

Saraylar Mahallesi’nden elde edilen asfaltlama malzemeleri Başkan Aksoy’un da eşlik etmesi ile feribotlar ile Paşalimanı Adası’na ulaştırıldı. Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy nakliye işlemi sırasında açıklamada bulunarak, “Sayın Yücel Yılmaz Başkanımızın talimatı ile çalışmalara başlıyoruz. İnallah Paşalimanı Adamızda asfaltsız yolumuz kalmayacak. En kısa sürede çalışmalarımız tamamlayarak asfalt yollarımızı vatandaşlarımızın hizmetine açmak istiyoruz.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu