Gündemİlçe Haberleri

PEYGAMBER OCAĞINA GİTTİLER

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, hafta sonu kırsal mahallelerde yapılan asker düğenlerine katılarak Altıeylüllü gençleri Peygamber Ocağı’na uğurladı.

Avcı, genç askerlere; ‘’Sağlıkla gidin, sağlıkla gelin’’ dedi.
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Köylüköy, Pamukçu, Kesirven, Aynaoğlu, Dereköy, Ortamandıra, Aslıhantepecik mahallelerinde yapılan asker düğünlerinde vatandaşla bir araya geldi. 63 Altıeylüllü genci vatani görevlerini yapmak üzere Peygamber Ocağı’na uğurladı. Başkan Avcı’yı coşku ile karşılayan mahalleli memnuniyetini dile getirdi. Duygusal anlar yaşayan asker aileleri, kendilerine değer verdiği için, asker düğününe katılımda bulunduğu için Başkan Avcı’ya teşekkür etti, mutlu olduklarını belirttiler.

AVCI ‘’GURUR DUYUYORUZ’’

Başkan Hasan Avcı asker düğünlerinde gördüğü manzara karşısında duygulandığını ifade ederek ‘ Bizde bu vatan millet aşkı varken bu milleti kimse parçalayamaz’ dedi. Sözlerine ‘Asker milletin asker evlatları’ diye başlayan Avcı şunları söyledi; “Askerine Peygamberinin ismini veren Mehmetçiğim diyen, asker ocağına Peygamber Ocağı diyen bir milletin evlatları. Dedeleri, ecdadı vatan borcunu yerine getirdi, bugün de torunları düğüne gider gibi, alaya gider gibi şenlik içinde uğurlayan bu vatanın evlatları. Türk Milleti böyle necip, böyle güzel bir millet. Biz bu milletin ferdi olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu