Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikYaşam

Plaj Oyunları Önerileri

Tatilin keyfini en iyi çıkarabileceğiniz yerlerden biri de plajlardır. Bu yazımızda plaj oyunları önerileri ile karşınızdayız

 

Plaj Oyunları Önerileri

Plajda kumdan kaleler yapmak ya da güneşlenmek klasik plaj aktiviteleri olsa da daha fazla hareketlilik gerektiren ve kalabalık oynanan  oyunlar mevcuttur. Bu oyunlardan en popüleri plaj tenisidir. Plaj tenisi tüm aileyi ya da arkadaşları bir araya getiren en eğlenceli oyunlar arasında yer alır.

Plaj Aktiviteleri

Bir diğer plaj aktivitesi ise frizbi oyunudur. Frizbi, daha az kişi gerekirse de isteğe bağlı olarak tüm arkadaşlarınızla hatta evcil hayvanlarınızla da oynayabilirsiniz. Ellerinizi meşgul eden ve tüm vücudunuzla oynayacağınız bu oyunların yanı sıra plaj futbolu oyunları da oldukça yaygındır. Erkekler arasında popüler olan ancak herkesin severek oynadığı plaj futbolu kumlu zeminde oynamak için idealdir.

Kum üzerinde geçirilen eğlenceli zamanı artıran ve sosyalleşmek için iyi bir fırsat olan bu plaj oyunları için ilk olarak ekipman gereklidir. İyi bir ekipmanla saatlerce oynayabilir ve eğlencenizi bölmeden günlük aktivitelerinize devam edebilirsiniz.

Vilebrequin plaj oyunları koleksiyonları, raket seti, frizbi top, petank topu, şişme yatak ve diğer top çeşitleri içerir. Bu sayede bilinen pek çok plaj oyunu oynayabilir ya da yeni kurallarla oyunları yeniden düzenleyerek daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Oyunlardan sonra dinlenmek istediğinizde ise deniz yatağı modelleri ile güneşin ve suyun tadını çıkarabilir, bir sonraki aktiviteler için enerji depolayabilirsiniz.

Plaj Oyunları Önerileri
Plaj Oyunları Nasıl Oynanır?

Plaj voleybolu, futbolu, tenisinin yanı sıra plajda pek çok oynanabilecek oyun vardır. Uçurtma uçurmak, kumdan figürler yapmak, su topu, plaj bowlingi, hedefli frizbi ya da petank her biri plajda kum ya da su üzerinde oynanabilen eğlenceli oyunlardır. Bu oyunlar hem tek başına hem de çok oyunculu olarak gerçekleştirilebilir.

Frizbi genellikle iki kişiyle oynanır ancak hedef belirleyerek tek başına da oynayabilirsiniz. Voleybol, futbol ve petank gibi sporlar ise takımlı oynanır ve takım sayılarını istediğiniz gibi belirlemeniz mümkündür. Plaj tenisi için file gereklidir ve iki kişiyle karşılıklı oynanır, klasik tenisten pek farkı yoktur, bu yüzden kuralları kendiniz de belirleyebilirsiniz.

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Kumların Üzerinde Spor Deneyimi - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu